Noi detalii despre Mario Iorgulescu! Avocatul fiului șefului LPF a spus adevărul. Unde se află în acest moment tânărul

11.01.2020, 14:47
Noi detalii despre Mario Iorgulescu! Avocatul fiului șefului LPF a spus adevărul. Unde se află în acest moment tânărul
Noi detalii despre Mario Iorgulescu! Avocatul fiului șefului LPF a spus adevărul

Au apărut noi detalii despre starea lui Mario Iorgulescu! Avocatul fiului șefului LPF a rupt tăcerea și a transmis un comunicat de presă în care a detaliat informații despre tânărul de 24 de ani.

Noi detalii despre Mario Iorgulescu! Avocatul fiului șefului LPF a spus adevărul

În urmă cu câteva săptămâni, s-a vehiculat în spațiul public că Mario Iorgulescu ar fi părăsit în mare secret clinica de lux din Italia. Avocatul familiei susține că fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal se află încă internat în spital, după ce în luna septembrie 2019 a provocat un accident mortal. Mario Iorgulescu s-ar afla acum într-un spital de stat din Italia, potrivit comunicatului de presă.

Fiul lui Gino Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism, băut şi sub influenţa drogurilor. În urma accidentului, un tânăr a decedat. Părinții lui Mario Iorgulescu și-ar dori să coopereze cu autorităţile statului român, dată fiind situația dificilă în care se află fiul lor. Redăm în continuare comunicatul de presă transmis de avocatul familiei Iorgulescu.

‘Mario Iorgulescu nu a fost, niciodată, internat în spitalul San Raffaele, unitatea medicală prezentată ca fiind «a bogătaşilor», ci într-un spital de stat la secţia terapie intensivă. În prezent, Mario Iorgulescu se află în continuare internat, urmând tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicală continuă, recuperarea acestuia reprezentând scopul principal al familiei. Organele de urmărire penală au fost şi sunt informate în legătură cu starea medicală a pacientului, în vederea realizării procedurilor judiciare, în concordanţă cu circumstanţele specifice cauzei.

Transferul domnului Mario Iorgulescu în Italia a reprezentat o operaţiune impusă de situaţia medicală critică a acestuia şi cu scopul salvării vieţii. Transferul nu a împietat şi nu împietează asupra desfăşurării ulterioare a procedurilor judiciare în mod corespunzător, având în vedere apartenenţa statului italian la UE. Având în vedere că toate informaţiile false şi provocatoare au fost publicate în condiţiile existenţei unui dosar penal pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, subliniem că organele juridice au avut, în orice moment, toate detaliile în legătură cu locul în care se află domnul Iorgulescu Mario, aceeaşi fiind situaţia şi în prezent.

În condiţiile dificile date, familia a manifestat deplina cooperare posibilă cu autorităţile statului român. Având în vedere caracterul nepublic al procedurilor judiciare, nu putem oferi alte detalii în legătura cu dosarul penal aflat în curs, însă insistăm asupra împrejurării că procedurile se derulează normal, fiind eminamente şi exclusiv rolul organelor judiciare şi al persoanelor direct implicate să facă aprecieri asupra acestora’, a transmis avocatul lui Mario Iorgulescu, potrivit adevarul.ro.

 

citește și...