Noi probleme de sănătate pentru Paula Chirilă. De ce a fost vedeta luată cu ambulanța

13.02.2021, 10:15
Noi probleme de sănătate pentru Paula Chirilă. De ce a fost vedeta luată cu ambulanța
Noi probleme de sănătate pentru Paula Chirilă. De ce a fost vedeta luată cu ambulanța

Actrița Paula Chirilă a avut dinnou probleme de sănătate. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor.

Începând din data de 11 ianuarie 2021, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, ”Xtra Night Show” poate fi urmărită la postul de televiziune Antena Stars. În noul sezon, Dan Capatos și Cătălin Bordea au o nouă colegă. Este vorba despre actrița Paula Chirilă. Aceasta s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor, după cum a anunțat vineri seara colegul său de emisiune, Dan Capatos.

„Paula a avut o criză renală infernală și a fost luată de urgență cu ambulanța. E la spitalul Militar. A eliminat o piatră chiar la noi în redacție”, a spus Dan Capatos la emisiunea ”Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro. „Se îmbunăntățește situația, se simte puțin mai bine”, a adăugat acesta ulterior.

Paula Chirilă a avut probleme de sănătate și la sfârșitul lunii ianuarie

Paula Chirilă a mai avut probleme de sănătate și la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, fiind luată cu ambulanța de la emisiunea ”Xtra Night Show”. Actrița Paula Chirilă a explicat că are un început de ulcer. De asemenea, vedeta a afirmat că trebuie să țină regim.

„Am stat pana pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus atunci Paula Chirilă la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Vedeta povestea într-un interviu despre problemele provocate de hernia de disc. „Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, detalia actrița recent.

 

citește și...