Noi nominalizări pentru eliminare la ”Survivor România”. Vulturii au pierdut jocul de imunitate în fața Tigrilor

26.04.2022, 10:42
Noi nominalizări pentru eliminare la ”Survivor România”. Vulturii au pierdut jocul de imunitate în fața Tigrilor
Noi nominalizări pentru eliminare la ”Survivor România”. Vulturii au pierdut jocul de imunitate în fața Tigrilor

Echipa Vulturilor, adică cea roșie, a pierdut un nou joc pentru imunitate în fața echipei Tigrilo, adică cea albastră, de la ”Survivor România”. Astfel, concurenții din echipa Vulturilor au trebuit să facă nominalizări pentru eliminarea din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană și care este difuzată de postul de televiziune Pro TV.

În ediția din data de 25 aprilie 2022 a emisiunii ”Survivor România” a avut loc un nou joc de imunitate. Echipa Vulturilor, adică cea roșie, a pierdut în fața echipei Tigrilot, adică cea albastră.

“Am un anunț important de făcut. Ceea ce urmează să se întâmple este o nouă schimbare la Survivor România. Tribul care a pierdut astăzi nu mai dispută imunitatea individuală. Ne întâlnim cu toții la consiliul de nominalizare”, a spus prezentatorul Daniel Pavel, citat de click.ro.

Noi nominalizări pentru eliminare la ”Survivor România”. Elena Chiriac, Alexandra Duli și Marian Drăgulescu, în pericol

“Deși nu mai avem colanele de imunitate, există imunitate individuală. Nu este reprezentată de un colan, ci este derivată direct și nemijlocit de performanțele voastre de mai devreme, de pe traseu. Există, printre voi, doi concurenți care au adus punctul cel mai rapid. Voi rosti numele lor, ei au imunitate și vor putea face, la rândul lor, nominalizări. Cei doi se salvează, fac nominalizări, iar ceilalți patru merg și fac nominalizare colectivă. Vulturul care a adus punctul în cel mai bun timp, dintre voi șase, la jocul pentru imunitate, este cel care se salvează și cel care face o nominalizare la rândul său. Acesta este Alex Delea”, a anunțat Daniel Pavel moderatorul show-ului.

Astfel, în urma nominalizării colective, cea prropusă pentru eliminarea din concurs este Elena Chiriac. Alex Delea a nominalizat-o pe Alexandra Duli, iar Doru Răduță, care a avut al doilea cel mai bun timp la jocul de pe traseu, l-a propus pentru eliminare pe Marian Drăgulescu.

citește și...