Noi informații despre starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici. ‘Plămânii îi sunt afectați aproape integral’

27.12.2020, 15:36
Noi informații despre starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici. 'Plămânii îi sunt afectați aproape integral'
Bogdan Stanoevici

Au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici. Actorul a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus și a contact și o bacterie din spital. Acum, starea lui s-a înrăutăţit.

Zilele trecute, Bogdan Stanoevici a fost transferat la Institutul Inimii din Bucureşti și a fost operat de urgență pentru a putea fi stabilizat.

Din păcate, medicii nu au deloc vești bune și încearcă să îl salveze! În prezent, actorul luptă pentru viața lui, după ce s- infectat cu COVID-19, scrie Gândul.ro. 

Bogdan Stanoevici a fost intubat

Bogdan Stanoevici a ajuns la spital după ce s-a infectat cu coronavirus, însă acolo ar fi contact o bacterie, iar starea lui de sănătate s-a agravat. În Ajun de Crăciun, el fost transferat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală la Institutul Inimii de la Fundeni

Bogdan Stanoevici a fost supus unei intervenții delicate, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile.

‘Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă’, au dezvăluit surse medicale pentru Gândul.ro.

Nu credea în virus

În urmă cu o lună, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu coronavirus pentru că este ”sănătos”.

‘Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum – faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative.

Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment’, declara actorul la vremea respectivă.

citește și...