VIDEO / A murit rapperul ​​Coolio, cunoscut pentru piesa ”Gangsta’s Paradise”. Artistul avea 59 de ani

29.09.2022, 11:37
VIDEO / A murit rapperul ​​Coolio, cunoscut pentru piesa ”Gangsta’s Paradise”. Artistul avea 59 de ani
A murit rapperul ​​Coolio, cunoscut pentru piesa ”Gangsta’s Paradise”

Rapperul american Coolio, cunoscut în special pentru hitul său ‘Gangsta’s Paradise’ din 1995, a murit . Artistul, pe numele său real Artis Leon Ivey Jr, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani. Coolio a murit în casa unui prieten din Los Angeles, a declarat managerul lui Coolio, Jarez Posey. Muzicianul a fost câştigător al Premiului Grammy.

Rapperul american Coolio, cunoscut în special pentru hitul său ‘Gangsta’s Paradise’ din 1995, a murit la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut de managerul său, Jarez Posey.

Muzicianul câştigător al Premiului Grammy, pe numele real Artis Leon Ivey Jr, a încetat din viaţă la Los Angeles, în casa unui prieten. Cauza decesului nu a fost precizată, relatează Hotnews.ro.

A murit rapperul ​​Coolio, cunoscut pentru piesa ”Gangsta’s Paradise”. A fost nominalizat de multe ori la Premiile Grammy

Coolio, al cărui nume real este Artis Leon Ivey Jr, a câștigat un Grammy pentru piesa ”Gangsta’s Paradise” și a fost unul din cele mai mari nume ale hip-hop-ului din anii 1990. Acesta a înregistrat ”Gangsta’s Paradise” pentru filmul din anul 1995 – ”Dangerous Minds”, cu Michelle Pfeiffer, și a devenit una dintre cele mai de succes cântece rap din toate timpurile.

Coolio a fost nominalizat la alte cinci premii Grammy în timpul carierei sale care a început la sfârșitul anilor 1980. De asemenea, el a ajuns pe locul al treilea în cea de-a șasea serie din UK Celebrity Big Brother în 2009 și s-a alăturat distribuției Ultimate Big Brother anul următor, ultima serie a emisiunii difuzată pe Channel 4, mai precizează sursa mai sus-menționată.

FOTO: Hepta; capturi video YouTube

citește și...