Noi detalii privind starea de sănătate a lui Donald Trump, infectat cu coronavirus. ‘Următoarele 48 de ore, critice’

04.10.2020, 14:02
Noi detalii privind starea de sănătate a lui Donald Trump, infectat cu coronavirus. 'Următoarele 48 de ore, critice'
Noi detalii privind starea de sănătate a lui Donald Trump, infectat cu coronavirus. 'Următoarele 48 de ore, critice'

La două zile după ce s-a aflat că preşedintele american Donald Trump și soția lui, Melania Trump, au fost infectați cu coronavirus, Trump a publicat un mesaj video. Acesta a precizat că se simte mai bine și că a fost internat în spital. Și Doctorul Sean P. Conley a mărturisit că Donald Trump nu mai are febră.

Cum se simte Donald Trump

“Am venit aici, nu mă simţeam aşa de bine, acum mă simt mai bine. Lucrăm din greu pentru a mă recupera. Mă voi întoarce, cred că mă voi întoarce curând, şi sunt nerăbdător să termin campania aşa cum am început-o’, a spus Trump de la spitalul “Walter Reed” din Bethesda, Maryland, conform The Guardian.

Pe de altă parte, șeful de personal de la Casa Albă, Mark Meadows, a ținut să precizeze că următoarele 48 de ore sunt critice în ceea ce privește semnele vitale ale președintelui.

‘Semnele vitale ale preşedintelui din ultimele 24 de ore au fost foarte îngrijorătoare iar următoarele 48 de ore vor fi critice în ceea ce priveşte îngrijirea sa. Nu suntem încă pe un drum clar către o recuperare completă’, a spus Mark Meadows, potrivit presei internaționale.

În plus, o sursă apropiată lui Trump a declarat că preşedintele americana primit oxigen suplimentar înainte de a merge la spital. Soțul Melaniei Trump a fost internat după ce a avut dificultăţi în a respira şi nivelul de oxigen i-a scăzut.

Ce simptome a avut

Președintele, în vârstă de 74 de ani, a avut accese de tuse, febră, o congestie uşoară şi a manifestat oboseală, dar simptomele „se reduc şi se ameliorează”, a dat asigurări medicul acestuia.

‘Supraveghem funcţia cardiacă, renală şi a ficatului, toate sunt normale. Preşedintele în această dimineaţă nu este sub oxigen, nu are dificultăţi de respiraţie și poate să meargă prin interiorul unităţii medicale”, a spus Sean Conley.

citește și...