Noi detalii în cazul afaceristului din Arad care a fost omorât în stil mafiot. Ce s-a aflat abia acum

31.05.2021, 15:58
Noi detalii în cazul afaceristului din Arad care a fost omorât în stil mafiot. Ce s-a aflat abia acum
Noi detalii în cazul afaceristului din Arad care a fost omorât în stil mafiot. Ce s-a aflat abia acum

Cazul omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan, mort după ce mașina în care se afla a explodat, a șocat o țară întreagă.

Președintele Consiliului Județean Arad a mărturisit că l-a cunoscut pe Ioan Crișan și că toate problemele lui nu erau de la ferma de pește pe care o deținea.

Apropiații lui Ioan Crișan au rupt tăcerea

”Am fost acolo, am văzut mașina, deci se vede clar că a fost ceva explozibil acolo. Și eu sunt cât de cât șocat de ce aud. Nici nu-mi vine să cred că în județul nostru s-a putut întâmpla așa ceva. Noi n-am mai avut cazuri din acestea în Arad. Noi știm că județul Arad este un județ sigur.

Nu-mi vine să cred că este o problemă de reglare de conturi, mai ales cu un afacerist mic. Dar Dumnezeu știe, vedeți dumneavoastră, zici că-i cunoști pe oameni și după aia afli tot felul de lucruri care te șochează și nu-ți vine să crezi dar se pot întâmpla tot felul de lucruri”, a spus Marinel Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Site-ul Aradon.ro scrie că moartea lui Ioan Crișan ar fi fost legată de contrabanda cu țigări.

“În dimineața zilei de 24 mai, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic.

Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă. După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a europaleților, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate. Întreaga cantitate de țigarete precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

Bolidul de lux al lui Ioan Crișan a explodat în cursul zilei de sâmbătă, 29 mai, când acesta a încercat să o pornească. Bărbatul a murit pe loc din cauza impactului.

Martorii de la fața locului au declarat că s-au spart inclusiv geamurile de la blocul de lângă în timpul exploziei extrem de puternice.

citește și...