Ce spune Adriana de la ”Survivor România” după ce s-a speculat că are o relație cu Andi. ”El a fost de acord”

10.03.2020, 10:06
Ce spune Adriana de la ”Survivor România” după ce s-a speculat că are o relație cu Andi. ”El a fost de acord”

Adriana, fostă componjentă a echipei Războinicilor de la ”Survivor România”, a fost invitată la emisiunea FanArena, de la Kanal D, unde a făcut lumină după ce s-a comentat pe seama unei posibile relații între ea și Andi.

Adriana a mărturisit că membrii echipei Războinicilor de la show-ul ”Survivor România” au crezut că între ea și Andi ar exista o relație.

Fosta concurentă de la ”Survivor România” a făcut lumină și a explicat cum stă de fapt situația.

„La început puteam să vorbesc orice cu el. Ne-am îndepărtat puțin pentru că ceilalți colegi făceau glumițe despre noi. Spuneau că noi am fi împreună pe insulă. Eu îl mai luam în brațe pe el sau pe Emi noaptea. A doua zi l-am întrebat dacă pot să-l iau în bațe pentru că eu așa dorm acasă și acolo este foarte frig seara. El a fost de acord. Dacă nu era de acord eu puteam foarte bine să mă întorc”, a spus Adriana despre relația cu Andi, potrivit wowbiz.ro.


Întrebată dacă îi place Andi, Adriana a răspuns că nu este genul ei și că ea are un iubit care locuiește în Italia.

Adriana a vorbit și despre echipa Războinicilor, din care a făcut parte la show-ul care se desfășoară în Republica Dominicană.


„În echipa Războinicilor s-au făcut niște grupulețe. Eu nu am vrut să fac parte din ele. Cred că au încercat să-mi dea mie o lecție, să învât eu ceva și m-au trimis acasă”, a afirmat Adriana.