Noi detalii despre despărțirea lui Cristian Boureanu de Laura Dincă! Ce s-a întâmplat între cei doi: ‘Aștepta doar ziua cea mare’

02.08.2021, 11:54
Noi detalii despre despărțirea lui Cristian Boureanu de Laura Dincă! Ce s-a întâmplat între cei doi: 'Aștepta doar ziua cea mare'
Noi detalii despre despărțirea lui Cristian Boureanu de Laura Dincă! Ce s-a întâmplat între cei doi: 'Aștepta doar ziua cea mare'

Cristian Boureanu și Laura Dincă au decis să se despartă după șase ani de relație. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, iată că fostul politician a confirmat că s-a despărțit de Laura Dincă. 

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat Cristian Boureanu pentru national.ro.

Noi detalii despre despărțirea lui Cristian Boureanu de Laura Dincă

Cristian Boureanu și Laura Dincă formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. În urmă cu doar câteva luni, cei doi își făceau planuri de nuntă și aveau de gând să aibă moștenitori. În 2018, Laura Dincă a primit inelul de logodnă, iar nunta ar fi fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Din nefericire, Cristian Boureanu și Laura Dincă au decis să meargă pe drumuri separate, deși tânăra suferă enorm după despărțire.

Laura Dincă a plecat de acasă

Surse din anturajul celor doi au declarat că Laura Dincă a făcut tot posibilul ca relația să funcționeze, însă în cele din urmă a decis să plece de acasă. Se pare că Laura Dincă aștepta cu ardoare ziua cea mare și chiar își pregătise rochia de mireasă.

„De o lună, Laura s-a mutat de acasă pentru că nu a mai putut continua relația cu Cristian. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că după atâția ani împreună a intervenit și obișnuința de a fi cu cineva, de a-i simți prezența lângă tine, dar pentru că nu se mai înțelegeau deloc, a venit și deznodământul relației lor. Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată. Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe”, au mărturisit apropiații fostului cuplu pentru Click!

citește și...