Noi amănunte șocante după incinerarea Cristinei Țopescu! Mama ei a rupt tăcerea. De ce nu și-a sunat fiica de Revelion

17.01.2020, 19:11
Noi amănunte șocante după incinerarea Cristinei Țopescu! Mama ei a rupt tăcerea. De ce nu și-a sunat fiica de Revelion
Noi amănunte șocante după incinerarea Cristinei Țopescu! Mama ei a rupt tăcerea

Moartea Cristinei Țopescu a scos la iveală detalii șocante! Monica Pop, prietenă bună a fostei prezentatoare tv, a explicat că mama Cristinei locuia de ceva timp în București.

Noi amănunte șocante după incinerarea Cristinei Țopescu! Mama ei a rupt tăcerea

Inițial, s-a crezut că Rodica Țopescu a revenit în țară zilele trecute pentru funeraliile fiicei sale. În realitate, prima soție a lui Cristian Țopescu revenise din Germania, acolo unde locuise ani buni, pentru a fi mai aproape de vedeta tv.

Cu toate acestea, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de animalele sale iubite. Nici măcar cea care i-a dat viață nu s-a îngrijorat că nu mai primise niciun semn de la aceasta după Crăciun.

Femeia de 78 de ani a rupt tăcerea despre decesul fiicei sale și s-a confesat Monicăi Pop la ceremonia de incinerare de la Crematoriul Vitan Bârzești.

Mulți dintre prietenii Cristinei Țopescu au criticat-o pe Rodica Țopescu de ce nu și-a căutat fata atâta timp. Medicii legiști au concluzionat că regretata realizatoare tv a decedat înainte de Anul Nou.

‘Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina’, a dezvăluit medicul Monica Pop la emisiunea ‘Sinteza zilei’, de la Antena 3.

Și vecinii Cristinei Țopescu au mărturisit că vedeta avea obiceiul să dispară săptămâni întregi și să nu răspundă la telefon. De data aceasta, fiica lui Cristian Țopescu se izolase pentru că murise unul dintre cățeii ei.

Prietenii acesteia o cunoșteau și știau că vedeta de 59 de ani își consuma suferința în tăcere.

‘Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul.

Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni’, a mai explicat Monica Pop.

citește și...