Gigi Becali, dezvăluiri despre Cristina Țopescu! S-a iubit cu Gică Hagi? „I-am închis în casă cu cheia și…”

16.01.2020, 14:13
Gigi Becali, dezvăluiri despre Cristina Țopescu! S-a iubit cu Gică Hagi? „I-am închis în casă cu cheia și...”
Gigi Becali, dezvăluiri despre Cristina Țopescu! S-a iubit cu Gică Hagi? 'I-am închis în casă cu cheia și...'

Cristina Țopescu a murit fulgerător la doar 59 de ani! Moartea jurnalistei a întristat pe toată lumea. Fosta prezentatoare tv a fost incinerată joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești, așa cum a fost dorința sa.

Gigi Becali, dezvăluiri despre Cristina Țopescu! S-a iubit cu Gică Hagi? ‘I-am închis în casă cu cheia și…’

Apropiații au povestit că aceasta nu avea nicio relație și se ocupa mai mult de creșterea animalelor sale.

În trecut, însă, Cristina Țopescu ar fi trăit o idilă cu Gică Hagi. Gigi Becali a povestit că Gică Hagi a fost îndrăgostit de o prezentatoare tv, în urmă cu aproximativ 30 de ani. Se pare că era vorba chiar de regretata Cristina Țopescu, care la vremea respectivă era curtată de bărbații din showbiz.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că el a fost cel care l-a ajutat pe Gică Hagi să fie împreună cu vedeta tv. Gigi Becali a povestit în urmă cu 13 ani, într-o emisiune tv, cum a decurs relația celor doi.

‘Mă suna la trei noaptea (nr. Hagi), că s-a certat cu Balint și cu Belodedici, că aia îl făceau pitic. Cu toate astea, a avut cele mai frumoase femei din București! Le-a cunoscut numai prin mine. Să dau niște exemple: a văzut o gagică la TV, mamă ce gagică! Nu-i spun numele’, a declarat Becali, emisiunea Nașul de la B1 TV.

Fata l-a plimbat vreo două săptămâni și îmi părea rău de el. Ce crezi c-am făcut? I-am închis în casă cu cheia și i-am spus femeii așa: Nu scapi de aici până nu faci dragoste cu Gică’, declara Becali.

Din nefericire, relația lui Gică Hagi cu Cristina Țopescu nu a rezistat mult și s-au despărțit la începutul anilor 1990.

După povestea de iubire cu fotbalistul, vedeta s-a îndrăgostit de Ştefan Bănică Jr. Cei doi au fost împreună doar 3 ani. Gurile rele au susținut în repetate rânduri că artistul ar fi agresat-o fizic de nenumărate ori pe fiica lui Cristian Țopescu, chiar și în public.

‘Ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înţeles’, declara în trecut Cristina Țopescu.

Sursa: VIVA! 

citește și...