Nidia Moculescu, despre tatăl ei. ”E ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu”

09.12.2020, 15:07
Nidia Moculescu, despre tatăl ei. ”E ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu”
Nidia Moculescu, despre tatăl ei. ”E ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu”

Nidia Moculescu a explicat care este relația pe care o are cu tatăl ei, celebrul compozitor Horia Moculescu.

Nidia Moculescu este fiica cunoscutului compozitor Horia Moculescu și a Marianei Moculescu. Nidia a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru impact.ro, care este relația pe care o are cu tatăl său. ”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful. De Revelion și de Crăciun vom fi tot împreună, în casă!”, a declarat Nidia Moculescu pentru sursa citată.

Nidia Moculescu a mărturisit și care este melodia sa preferată dintre  piesele compuse de-a lungul anilor de tatăl său, Horia Moculescu. ”Dintre piesele compuse de tatăl meu mie nu îmi place ”Salcia”. Mie îmi place ”Prima iubire și ultima!” Și cu asta am zis tot! El mi-a compus mai multe piese, momentan lucrăm la una nouă”, a spus ea.

În ce relații a rămas Mariana Moculescu cu Horia Moculescu

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Mariana Moculescu s-a întors recent din Italia, unde a stat timp de mai mulți ani. Aceasta a explicat și în ce relații este acum cu fostul său partener de viață, Horia Moculescu.

”Acum suntem în relații cordiale. Nidia, fiica noastră, mi-a spus că Horia se simte bine cu sănătatea, nu l-am văzut de când am revenit în țară. Nu mai puteam locui în Italia, mi-era dor de țara mea, de fiica mea. Locuiesc la hotel, momentan”, a comentat Mariana Moculescu.

Într-un recent interviu, Mariana Moculescu și-a amintit despre cum a început povestea de dragoste cu Horia Moculescu. ”Cu Horia Moculescu m-am întâlnit în ianuarie 1986. A fost un coup de foudre din prima secundă când ne-am văzut. Eu, tânără aspirantă la un rang de cântăreață de muzica pop, și el compozitorul minunat, cel ce mă putea înălța la cer”, a povestit Mariana Moculescu.

 

citește și...