Nicușor Iordan va deveni tătic! Cât de mult i s-a schimbat viața după scandalul cu fiica lui Aurelian Preda

02.09.2020, 15:26
Nicușor Iordan va deveni tătic! Cât de mult i s-a schimbat viața după scandalul cu fiica lui Aurelian Preda
Nicușor Iordan va deveni tătic! Cât de mult i s-a schimbat viața după scandalul cu fiica lui Aurelian Preda

Bucurie imensă pentru Nicușor Iordan! Solistul de muzică populară va deveni tătic pentru prima dată, la vârsta de 40 de ani. Nicușor Iordan se iubește de mai bine de trei ani cu Oana, iar în curând vor deveni părinți. În plus, cei doi trebuiau să se căsătorească la începutul anului, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

Invitați marți seară, 1 septembrie, în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, Nicușor Iordan și partenera lui au mărturisit că tânăra va naște în luna decembrie a acestui an. Oana va aduce pe lume o fetiță și a povestit că nu a avut probleme cu sarcina până acum.

Nicușor Iordan, tătic pentru prima dată

‘Am probleme cu piciorușele. Până acum au fost probleme ca la toată lumea: miros de parfum, pofte. Nu am fost la extreme’, a declarat viitoarea soție a lui Nicușor Iordan, la Kanal D.

‘Cu voia domnului facem și nuntă, deși ne propusesem să facem doar cununia civil anul acesta. Ne-a binecuvântat Dumnezeu cu un îngeraș care va veni în decembrie. Facem cununia religioasă care este cea mai importantă’, a declarat și Nicușor Iordan la Teo Show.

Totodată, artistul de muzică populară a spus că încă nu este sigur de sexul bebelușului.

‘Eu încă mai am o mică dilemă pentru că, din cauza pandemiei, noi am fost nevoiți să mergem la trei medici să-și facă analizele necesare și firești. Ne-au spus inclusiv două doamne medici ginecologi că li s-a întâmplat până în luna a cincea, a șasea să li se spună că este fetiță și după băiețel’, a mai mărturisit acesta.

Iubita i-a fost alături în scandalul cu fiica lui Aurelian Preda

În urmă cu mai bine de un an, fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Preda, l-a acuzat pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual. Solistul și regretatul Aurelian Preda au fost buni prieteni, iar tânăra a rămas în grija lui Nicușor. Aurelian Preda a decedat pe 27 septembrie 2016.

‘La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată.Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual’, a povestit fata lui Aurelian Preda, la un post de televiziune.

Din fericire, Nicușor Iordan a avut-o alături pe iubita lui, care l-a susținut necondiționat.

Pentru mine s-au răsfirat norii din primele clipe. Eu știu foarte bine ce am făcut, am rămas și eu surprins negativ când am văzut acel scenariu care s-a aplecat asupra mea și a familiei mele. Trebuie să trecem și prin lucruri rele’, a spus Nicușor Iordan.

citește și...