Niculina Stoican a trecut prin momente dificile cu bunica ei. ”Când se întâmplă lucruri de astea, greu fac față”

10.05.2022, 12:59
Niculina Stoican a trecut prin momente dificile cu bunica ei. ”Când se întâmplă lucruri de astea, greu fac față”
Niculina Stoican a trecut prin momente dificile cu bunica ei. ”Când se întâmplă lucruri de astea, greu fac față”

Celebra cântăreață de muzică populară Niculina Stoican, în vârstă de 51 de ani, a trecut prin momente dificile cu bunica sa, care are 94 de ani. Aceasta s-a confruntat cu probleme de sănătate. Interpreta de folclor a dcat detalii despre starea bunicii sale, cu care are o relație extrem de apropiată. ”Când se întâmplă lucruri de astea, greu fac față”, a spus artista.

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite artiste de folclor din zona Mehedinți. Este fiica renumitei interprete de muzică populară Angelica Stoican. Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican este căsătorită cu Vasile Stănescu, împreună cu care are un băiat, Vlad.

Niculina Stoica trece printr-o perioadă dificilă din cauză că bunica ei în vârstă de 94 de ani nu s-a simțit tocmai bine. Bunica v edetei s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Niculina Stoican a dat detalii, la postul de televiziune Antena Stars, despre starea bunicii sale, de care este extrem de apropiată.

Niculina Stoican a trecut prin momente dificile cu bunica ei. ”Sunt momente prin care trec și pe care nimeni nu le știe”

„Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probeme, iar eu m-am speriat. I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână, dar de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt foarte, foarte fericită”, a declarat Niculina Stoican, notează spynews.ro.

„Nici nu știu cum am urcat pe scenă, nici nu știu cum am putut să zâmbesc, dar a trecut. (…) Bunica mea are 94 de ani, eu și soțul meu niciodată nu ne-am dezlipit de ea, întotdeauna am fost cu ea. Noi aveam așa o legătură strânsă, încât când se întâmplă lucruri de astea, greu fac față. (…) Aș vrea s-o păstrez lângă mine veșnic dacă s-ar putea. Sunt momente prin care trec și pe care nimeni nu le știe. Eu nu sunt de neînfrânt și nu sunt de fier, sunt om, la fel ca ei”, a adăugat interpreta de muzică populară.

citește și...