Adevăratul motiv pentru care Nicos a plecat din casa ‘Puterea dragostei’! Ce probleme de sănătate are

19.11.2020, 16:28
Adevăratul motiv pentru care Nicos a plecat din casa 'Puterea dragostei'! Ce probleme de sănătate are
Adevăratul motiv pentru care Nicos a plecat din casa 'Puterea dragostei'

Nicos de la ‘Puterea dragostei’ a părăsit show-ul matrimonial în urmă cu mai bine de o lună, însă abia acum s-a aflat adevăratu motiv pentru care a plecat. 

Nicos de la ‘Puterea dragostei’ trece prin momente dificile! Fostul concurent are probleme de sănătate și urmează să se opereze. După mai multe investigații medicale, Nicos a aflat și cauza problemelor sale.

Tânărul a aflat că are nevoie de o intervenție la nas și chiar își programase operația, dar a fost amânat de medici.

Nicos de la ‘Puterea dragostei’ are nevoie de operație

‘Am făcut două RMN-uri cervicale și cerebrale, mai multe analize. Din cauza faptului că am deviație de sept în ambele părți, oxigenul nu ajunge cum trebuie la nivel cerebral. Din această cauză uneori mă ia amețeala, am dureri de cap, îmi pierd echilibrul. În cel mai scurt timp cred că o să mă operez, pentru că această problemă se rezolvă doar prin intervenție chirurgicală’, a anunțat în urmă cu o lună Nicos de la ‘Puterea dragostei’.

Din păcate, lucrurile s-au schimbat între timp, iar doctorii l-au anunțat că nu îl pot opera momentan.

‘Nu m-am mai operat. Am fost externat deoarece blocul operator împreună cu secția de terapi intensivă au fost închise pentru că au fost asistente care au ieșit pozitive la testul de coronavirus. Voi vedea săptămâna viitoare’, a dezvăluit Nicos, notează Wowbiz.

Vrea să revină în competiție

După ce se va opera, Nicos are de gând să revină în casa ‘Puterea dragostei’. Cât timp s-a aflat în competiția de la Kanal D, tânărul a avut o relație de scurtă durată cu Alexandra, la adresa căreia a făcut mai multe acuzații dure.

‘Am fost contactat de fostul iubit al Alexandrei, acum două trei zile s-au despărțit. (…) M-am întâlnit cu respectivul, nu am o prietenie cu el, nu mi-a dat să mănânc, nu îi dau să mănânce, i-am filmat telefonul în timp ce naviga el de pe telefonul lui, a intrat în bara de căutare de la Facebook, a băgat numele Alexandrei, se vede clar, eu am filmare de 15 minute, se vede clar că este profilul ei, pagina ei, urmăritorii pe care îi are Alexandra și a dat direct pe butonul de mesagerie.

A scrollat, așa încet, toată conversația lor, d-aia a și durat 15 minute, astfel încât în momentul în care vreau să evidențiez eu ceva din această filmare să pun pauză, să se vadă clar’, spunea Nicos supărat, în urmă cu o lună.

citește și...