Nicoleta Luciu, detalii despre regimul ei de viață. ”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium”

27.05.2021, 15:17
Nicoleta Luciu, detalii despre regimul ei de viață. ”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium”
Nicoleta Luciu, detalii despre regimul ei de viață. ”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium”

Nicoleta Luciu a explicat care este regimul ei de viață și la dietă recurge.

Nicoleta Luciu a dezvăluit, pentru okmagazine.ro, care este regimul pe care îl urmează în această perioadă pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. ”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium (nr. plantă bogată în fibre alimentare, ce se consumă îndeosebi sub forţă de tărâţe). Dieta e cam 90% raw vegană. Îmi prepar acasă foarte mult lapte vegetal şi beau destul de multe lichide în timpul zilei, în jur de patru, cinci litri pe zi”, a spus vedeta.

Nicoleta Luciu face și sport: ”Am început să mă dau mult cu bicicleta, câteva ore pe zi, minimum două ore pe zi, iar în cazul în care plouă fac acelaşi lucru în casă, am bicicletă de spinning”.

Nicoleta Luciu este căsătorită și are patru copii

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apare decât extrem de rar la TV.

În urmă cu ani, Nicoleta Luciu a trăi o poveste de dragoste cu Dinu Maxer. Deși toată lumea se aștepta la un final fericit, cei doi s-au despărțit. Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au avut o relație de opt ani. Cei doi s-au despărțit în anul 2005, când nimeni nu se aștepta. Deea Maxer, actuala soție a lui Dinu Maxer, a explicat, la Antena Stars, care au fost motivele care au dus la separarea celor doi, și anume faptul că artistul nu își dorea să se căsătorească și nici să aibă copii.

“Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a spus Deea Maxer.

citește și...