FOTO / Nicoleta Luciu arată mai bine ca niciodată. Ipostaza cu care i-a cucerit pe fani

25.08.2020, 11:39
FOTO / Nicoleta Luciu arată mai bine ca niciodată. Ipostaza cu care i-a cucerit pe fani
Nicoleta Luciu arată mai bine ca niciodată. Ipostaza cu care i-a cucerit pe fani

Nicoleta Luciu arată mai bine ca niciodată. Cea mai recentă imagine postată de vedetă în mediul online i-a surprins plăcut pe fanii acesteia.

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme și s-a mulat de multă vreme la Miercurea Ciuc, alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și de cei patru copii ai lor: Zsolt Junior și tripleții Kim, Kevin și Karoly.

Chiar dacă nu mai apare la televizor, vedeta nu a renunțat la ideea de a arăta bine. Una dintre cele mai recente fotografii pe care vedeta a publicat-o pe contul ei de socializare a stârnit admirația fanilor.

Dacă până acum posta doar imagini în care apărea fotografiată doar de la bust în sus, acum vedeta a publicat o fotografie în care își arată silueta. Nicoleta Luciu arată foarte bine, iar apariția ei a fost extrem de apreciată de fani.

”Ești minunată, Nico”, ”Ești divină din toate punctele de vedere”, ”Superbă”, Frumoasa Nico”, ”Absolut superbă”, ”Cea mai frumoasă femeie din România”, ”Ești o frumusețe”, ”Așa da”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ești super frumoasă”, ”În sfârșit ai lăsat castoanele! Demult trebuia!”, ”Divină”, au complimentat-o internauții pe Nicoleta Luciu.

Ce face Nicoleta Luciu ca să fie în formă

Nicoleta Luciu a explicat, pentru revista Viva, ce face pentru a avea o formă fizică cât mai bună.

Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a explicat vedeta pentru sursa mai sus citată.

 

Copilărie marcată de comportamentul violent al tatălui ei

Vedeta are o familie fericită, însă în copilărie nu a fost deloc așa. Nicoleta Luciu provine intr-o familie cu multe probleme, copilăria sa fiind marcată de comportamentul agresiv al tatălui ei, Ion Luciu.

Nicoleta Luciu a povestit despre chinurile pe care le-a îndurat în copilărie.

“Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el”, spunea vedeta într-un interviu din urmă cu câțiva ani.

 

citește și...