Nicole Cherry, roast pe scena emisiunii ”iUmor”

01.10.2021, 14:02
Nicole Cherry, roast pe scena emisiunii ”iUmor”
Nicole Cherry, roast pe scena ”iUmor”

Cântăreața Nicole Cherry va fi o surpriză de proporții pentru jurații de la emisiunea ”iUmor” nu doar prin prezența sa, sâmbătă, de la 20.00, la postul de televiziune Antena 1, ci și cu roastul pregătit. ”Când o vezi pe Nicole Cherry însărcinată, îți dai seama cât de bătrân ești”, va comenta unul dintre jurați.

Emoționată, simpatică și  însărcinată, cântăreața Nicole Cherry și-a luat inima în dinți pentru un roast deloc cuminte, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, în cea de-a doua ediție a emisiunii ”iUmor” din acest sezon.

Și cum cei trei jurați o cunosc foarte bine, cu atât a fost surpriza mai mare atunci când Nicole Cherry  a scos răutățile la înaintare. În plus, Mihai Bendeac nu se poate abține să nu remarce un alt lucru care îl face nostalgic: ”Când o vezi pe Nicole Cherry însărcinată, îți dai seama cât de bătrân ești”.

”iUmor”, la sezonul 11

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se așează la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

citește și...