Nicole Cherry: ”Până la Florin n-am avut o relație serioasă”

21.05.2020, 14:05
Nicole Cherry: ”Până la Florin n-am avut o relație serioasă”
Nicole Cherry: ”Până la Florin n-am avut o relație serioasă”

Invitată la o emisiunea de televiziune, cântăreața Nicole Cherry a dat amănunte despre relația cu actualul ei iubit, Florin.

Nicole Cherry, care anul acesta a aniversat șapte ani de când s-a lansat pe piața muzicală din România, a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a oferit detalii despre relația sa cu iubitul ei, Florin, dar a și povestit cum a reacționat tatăl ei când a aflat despre povestea lor de dragoste.

”Mereu am fost genul de persoană care am prezentat părinților: ”Uite, vorbesc cu băiatul ăsta, ce părere ai?”. Tata spunea: ”A, cine e mă ăsta? Tu nu vezi ce față are?”. El știa că nu e nimic serios, că până la Florin n-am avut o relație serioasă. Mai ieșeam la film o lună, câteva săptămâni acolo. Când a fost Florin a tratat altfel situația. Atunci când ne-am cuplat el avea 28 de ani. Vorbeam de un om matur până la urmă. Ai alte pretenții și îl și cunoștea. A contat lucrul acesta. L-a cunoscut și cumva avea încredere în el”, a declarat Nicole Cherry.

”Florin e o persoană foarte deschisă și ceea ce mă bucură pe mine cel mai mult, și cumva și mama și-a dorit foarte mult, să-mi găsesc o persoană care să-mi înțeleagă cariera și faptul că trebuie să mai am o ținută sexy, trebuie să am un machiaj mai nu știu cum… Sper să continuăm așa”, a adăugat artista.

Ce a răspuns când a fost întrebată despre căsătorie

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, care este cu opt mai mai mare ca ea, locuiesc împreună. Artista a fost întrebată de prietenii săi din mediul virtual despre căsătorie și copii.

„Stai împreună cu iubitul tău? Când o să vă căsătoriți?”, a fost întrebată artista de un fan.

„Da, locuim împreună. În legătură cu căsătoria, el știe”, a răspuns vedeta.

Nicole Cherry a mărturisit că își dorește să devină mămică în viitorl apropiat.

„2, 3 ani… îmi doresc să fiu mamă tânără”, a afirmat cântăreața.

citește și...