FOTO / Nicole Cherry, detalii despre operațiile estetice. ”Tata mi-a spus: Da, Nicoleto, ai nevoie!”

16.02.2020, 12:41
FOTO / Nicole Cherry, detalii despre operațiile estetice. ”Tata mi-a spus: Da, Nicoleto, ai nevoie!”
Nicole Cherry, detalii despre operațiile estetice. ”Tata mi-a spus: ”Da, Nicoleto, ai nevoie!”

Nicole Cherry a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a oferit detalii neștiute despre intervenția esetică pe care a făcut-o la sâni.

Cântăreața a mărturisit că și-a operat sânii pentru că își dorea foarte mult să poarte rochii cu spatele gol.

”Am apelat (n.r. la intervențiile estetice) de un an, un an și ceva. Mi-am făcut intervenția la sâni, a fost făcută la Iași. Și a fost o intervenție pe care mi-am dorit-o și cumva presa a auzit mult mai târziu de această intervenție pentru că a fost un aspect foarte natural. Eu așa am și vrut să fie. Eu neavând sâni deloc, singurul meu vis era să port o rochie cu spatele gol și uite că acum pot să o port, a spus Nicole Cherry la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Întrebată dacă nu i-a fost teamă de intervenție, Nicole Cherry a spus:

”Nu mi-a fost teamă. Știi când și-e teamă? Fix când te vezi acolo în căruțul ăla și te duci așa ușurel către sala de operație…”.

”Nu era neapărat complex, doar că voiam să port o rochie cu spatele gol și nu se așeza nicicum. Părinții m-au susținut. Tata mi-a spus: ”Da, Nicoleto, ai nevoie!”. Tata e așa dintr-o bucată. Mi-a zis că nu e un moft. Ambii mi-au spus că dacă ar fi fost un moft nu ar fi acceptat. Eu acum am mult mai multă încredere în mine”, a mai spus artista.

citește și...