Nicole Cherry, despre povestea de iubire cu tatăl copilului său. “Este primul bărbat din viața mea”

08.08.2021, 11:56
Nicole Cherry, despre povestea de iubire cu tatăl copilului său. Este primul bărbat din viața mea
Nicole Cherry, despre povestea de iubire cu tatăl copilului său. "Este primul bărbat din viața mea"

Nicole Cherry a făcut dezvăluiri despre povestea de iubire cu tatăl copilului său, Florin. Solista a recunoscut că tânărul este primul bărbat din viața ei și omul alături de care și-a dorit să fie mamă.

Nicole Cherry este însărcinată pentru prima dată, iar peste câteva luni va deveni mamă. Iubitul ei este mai mare decât ea cu 8 ani. Cei doi s-au cunosvut pe vremea când solista avea 16 ani.

Nicole Cherry, despre povestea de iubire cu tatăl copilului său

‘Florin la prima vedere pare inabordabil cumva, dar nu. El apreciaza foarte mult… Suntem intr-o relatie extrem de simpla, ne intelegem extrem de bine si niciodata nu as putea sa zic ceva de rau. Fiecare moment pe noi ne-a unit tare. Faptul ca ma cunoaste de cand aveam 16 ani și abia cand aveam eu 19 ani, ne-am dat seama ca vrem sa fim unul langa celalalt, a fost asa…m-a cunoscut ca si copil..e mai mare decat mine cu opt ani.

L-am gasit poate si-n perioada buna. Este prima mea relatie, care se consuma din toate punctele de vedere, primul om din viata mea. M-a invatat sa fiu mult mai linistita, sa am mai multa rabdare, sa ma inteleg mai bine pe mine. Eu eram agitata. El e cumva linistea mea. Culmea, seaman extrem de mult cu tata’, a mărturisit Nicole Cherry, despre fetița ei, în podcastul lui Damian Drăghici.

Nicole Cherry a rămas gravidă la doar 22 de ani. Artista va aduce pe lume o fetiță.

‘O sa avem fata, Sagetatoare ca mine. O sa-mi manance zilele. E un copil extrem de dorit, e un copil programat, daca iti vine sa crezi, pentru ca eu am zis ca o sa am un copil sagetator sau leu, asa am vrut eu. Mie mi-au placut mereu Sagetatorii, adica de mine.

Mi se pare ca e o zodie extrem de norocoasa. Am zis ca ori vreau sa fie ca mine, ori sa fie ca tata. Inca nu am ales numele, ii spun in toate felurile momentan si sunt in perioada aia in care ii spun si galusca, Natalia, Maria…tot sa vad cum imi place s-o strig. Inca vreau sa vad, sa ma obisnuiesc. Am zis ca mai stam un pic, sa nu ma grabesc. Iubitul meu e extrem de fericit. Noi am pregatit. Mi-a zis intr-o zi: auzi, n-ai vrea sa avem un copil? Si i-am zis: ba da. Pai zic, hai’, a mai declarat Nicole Cherry.

citește și...