Nicolae Guță, acuzat de Narcisa că se droghează! Bruneta a răbufnit, în direct: ‘Îi plac plantele’

22.06.2021, 12:01
Nicolae Guță, acuzat de Narcisa că se droghează! Bruneta a răbufnit, în direct: 'Îi plac plantele'
Nicolae Guță, acuzat de Narcisa că se droghează! Bruneta a răbufnit, în direct: 'Îi plac plantele'

Narcisa Guță nu pierde nicio ocazie în a-l ataca pe fostul partener, Nicolae Guță. Deși acum este liniștită alături de fiul său, Alberto, bruneta nu poate uita prin ce chinuri a trecut din cauza manelistului. 

Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, Narcisa a făcut o serie de dezvăluiri halucinante la adresa lui Nicolae Guță.

Nicolae Guță se droghează?

Narcisa Guță a venit ieri la Showbiz Report de la Antena Stars și a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Fosta soție a lui Nicolae Guță susține că pe manelist nu-l mai interesează deloc de copilul său, Alberto, iar celorlalți copii pe care îi are le-a asigurat totul.

Narcisa a mărturisit că a fost nevoită să-și vândă și ultima mașină pe care o avea pentru a se întreține.

„Păi eu nu mai am nimic, am avut apartamente, am avut mașini. Acum am vândut ultima mașină pe care o aveam. Pe Guță nu-l interesează de copil, pentru mine este mort omul ăsta, nu mai există. Se află printre cei vii? Nici nu vreau să mă sune Guță, că dacă mă sună își ia mardeală (bătaie, n.r.). Face diferențe între ei (între copii, n.r.), pe cei pe care îi are acolo la Petroșani îi iubește mai mult, le-a dat de toate, nouă nimic”, a spus Narcisa Guță, la Antena Stars.

De asemenea, Narcisa l-a acuzat pe Nicolae Guță ar consuma droguri. „Îi plac plantele…agățătoare”, a spus Narcisa, despre fostul ei iubit.

Nicolae Guță nici nu vrea să audă de Narcisa

Nicolae Guță este foarte supărat pe fosta sa parteneră, Narcisa, împreună cu care are un băiat, Alberto. Manelistul susține că din cauza acesteia, băiatul a luat-o pe căi greșite.

”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este posibil orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, spunea și Nicolae Guță.

citește și...