Nicolae Botgros a făcut declarații sfâșietoare după moartea soției. Dirijorul, dărâmat de suferință: ‘Nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă’

03.08.2021, 11:08
Nicolae Botgros a făcut declarații sfâșietoare după moartea soției. Dirijorul, dărâmat de suferință: 'Nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă'
Nicolae Botgros a făcut declarații sfâșietoare după moartea soției. Dirijorul, dărâmat de suferință:

Nicolae Botgros a făcut declarații sfâșietoare la aproape două săptămâni de la moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Artista de peste Prut a decedat la vârsta de 68 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul la colon. 

Nicolae Botgros și-a găsit abia acum puterea să vorbească despre tragicul eveniment. Solistul a dezvăluit că soția lui avea cancer la colon, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Nicolae Botgros a făcut declarații sfâșietoare după moartea soției

El a mărturisit că Lidia Bejenaru a suferit trei intervenții chirugicale în doar două săptămâni. Din nefericire, femeia nu a mai rezistat în fața bolii destul de avansate. 

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe data de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă.

A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros, potrivit Spynews.ro.

Lidia Bejenaru se lupta cu cancerul

Băiatul ei a dezvăluit că Lidia Bejenaru se lupta cu cancerul. Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros au un băiat în vârstă de 45 de ani, Cornel, violonist în orchestra condusă de tatăl său. Lidia Bejenaru a încetat din viață luni dimineață, 26 iulie, la vârsta de 68 de ani.

“A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Corneliu Botgros, pentru 6TV.

citește și...