Nico, despre bucuriile și tristețile din viața sa. ”Pierderea tatălui meu m-a afectat profund”

11.11.2020, 15:14
Nico, despre bucuriile și tristețile din viața sa. ”Pierderea tatălui meu m-a afectat profund”
Nico, despre bucuriile și tristețile din viața sa. ”Pierderea tatălui meu m-a afectat profund”

Nico a făcut mărturisi de suflet într-un interviu pe care l-a acordat recent. Vedeta a vorbit despre bucuriile și tristețile din viața sa.

Celebra cântăreață Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena1. Nico a făcut confesiuni despre familia sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru femeide10.ro. ”Când dedici totul carierei, viața personală este ca un afluent mic al unui râu mare. Pot spune ca am norocul sa fiu înconjurată de oameni buni și înțelegători, care m-au susținut întotdeauna. De pildă soțul și fiica mea mă însoțesc la fiecare eveniment important”, a declarat ea.

Artista consideră că una dintre cele mai mari reușite din viața sa a fost aceea de a-și întemeia o familie. În ceea ce privește cea mai mare suferință, cântăreața a menționat pierderea tatălui său. ”Cea mai importantă victorie a fost aceea de a îmi întemeia o familie, de a avea o fiică minunată și un soț model! Desigur din punct de vedere al carierei, lansarea primei piese, un real succes la vremea aceea, este ceva de neuitat.Au fost multe momente emoționante pe plan profesional, însă cel mai emoționant a fost câștigarea marelui trofeu în cadrul „The International Competition Of Istanbul Songs” unde am interpretat, în limba turcă, una dintre cele mai populare piese din folclorul turcesc „Ah Istanbul”. Înfrângerile, momentele neplăcute, sunt evenimente ce trebuie uitate pentru a putea continua, pentru a putea zâmbi. Nu aș vrea să vorbesc despre asta, menționez doar că pierderea tatălui meu m-a afectat profund”, a completat ea.

Ce spune Nico despre relația cu fiica sa

Nico a comentat și despre relația pe care o are cu fiica sa, Alexandra.

Artista a menționat că ea și fiica sa sunt foarte bune prietene.

”Știi cum se zice, așchia nu sare departe de trunchi și cu toate astea, fiind generații diferite, cu mentalitate și concepții diferite despre aproape orice, pot spune că suntem cele mai bune prietene. Copilul meu este cel mai cel.. ca al fiecărei mame!”, a mărturisit Nico.

citește și...