Nick Rădoi, reacție uluitoare după ce Ioana Simion a băgat divorț: ‘Trebuie s-o superi foarte tare ca să facă pasul ăsta’

09.03.2021, 16:25
Nick Rădoi, reacție uluitoare după ce Ioana Simion a băgat divorț: 'Trebuie s-o superi foarte tare ca să facă pasul ăsta'
Nick Rădoi, reacție uluitoare după ce Ioana Simion a băgat divorț: 'Trebuie s-o superi foarte tare ca să facă pasul ăsta'

Nick Rădoi a avut o reacție uluitoare după ce a aflat că Ioana Simion a decis să divorțeze de Ilie Năstase. Nimeni nu se aștepta ca bruneta să înainteze actele de divorț în urmă cu o săptămână, la Judecătoria Hârșova.

Fostul iubit al Ioanei Simion, Nick Rădoi, s-a arătat surprins de decizia femeii de a divorța. Afaceristul a fost acuzat că ar fi provocat cearta dintre cei doi soți, în urma căreia Ioana a sunat speriată la 112.

Pe 2 martie, Ioana Simion a mers la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, pentru a depune actele de divorț. Bruneta a decis să se despartă oficial de fostul tenismen, deși a tot încercat să-i acorde nenumărate șanse în ultima perioadă.

Ce spune Nick Rădoi despre divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase

Decizia de a divorța a Ioanei l-a luat prin suprindere și pe Ilie Năstase, care a decis să se despartă de brunetă la tribunal.

“Nu mă așteptam, ăsta este adevărul. Pe Ioana trebuie s-o superi foarte tare ca să facă un astfel de pas! Sunt surprins și, totodată, o înțeleg că își dorește liniște în viața ei. Și decizia ei sunt convins că este spre binele ei. Totul este foarte fragil acum între acești oameni și fix eu mai lipsesc. Nu vreau să am nici un amestec, este viața lor și știu ei bine ce să facă, că, dacă spun ceva despre asta, problemele lor se pot agrava și nu vreau să-mi dau cu părerea”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!

citește și...