Nick Casciaro și Loredana Groza, surprinși din nou împreună. Cum s-au filmat în aeroport

24.01.2022, 16:07

Nick Casciaro și Loredana Groza au fost surprinși din nou împreună. La doar câteva zile după ce Nick s-a pozat alături de iubita lui, acesta a venit în Romania, și-a făcut bagajele și a plecat în vacantă, în Italia. Apropierea dintre ei a dat naștere la un ele speculații, potrivit cărora între Nick și Loredana s-a înfiripat o poveste de iubire

Luni dimineață, Loredana Groza a distribuit pe Instagram un nou clip video în care apare alături de Nick Casciaro.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, se poate vedea că cei doi se află într-o mașînă, iar artistul italian era cel care se află la volan. Aflați în aeroport, cei doi se pregăteau să se îmbarce într-un zbor cau destinația Italia.

 

Între Nick și Loredana s-a înfiripat o poveste de iubire

Apropierea dintre ei a dat naștere la un ele speculații, potrivit cărora între Nick și Loredana s-a înfiripat o poveste de iubire, dar cei doi au dezminițit zvonurile!

 

„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK” , a declarat Nick Casciaro.

Loredana Groza a petrecut de Revelion alături de Nick Casciaro

Loredana Groza s-a distrat în compania unor prieteni. Printre aceștia s-a aflat și câștigătorul „X Factor”, Nick Casciaro.

Vedeta s-a filmat pe o pârtie și a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Fanii au întrebat-o dacă între cei doi există ceva mai mult decât o prietenie.

Cine este italianul care a câștigat premiul de 50.000 de euro

Nick Casciaro este câștigătorul „X Factor” 2021. Concurentul Loredanei Groza a câștigat premiul de 50.000 de euro. Momentul solo al lui Nick Casciaro, din Finala X Factor 2021 a fost unul emoționant, iar Loredana a izbucnit în plâns.

Nick Casciaro locuiește în Italia și a venit în România să participe la acest concurs. El a declarat că nu se aștepta să câștige, dar a luptat pentru a ajunge la inimile telespectatorilor.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Nick Casciaro este pasionat de sport. Tânărul practică de mic fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role, surfing, iar visul lui este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, pe plajele însorite din California.

Nick Casciaro a vorbit despre trecutul său. Italianul a avut un accident de mașină, a fost spitalizat o lună și nu a mai putut cânta la pian o lungă perioadă. Totuși, Nick a renăscut. „Pentru el a fost o lovitură”, a spus Loredana.

Când s-a înscris la X Factor, singura piesă în română pe care o cunoștea era „Dragostea din tei”. Însă, nu a reprezentat o piedică pentru el.

Italianul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Maria Sacchi. Aceasta a postat în mod constant mesaje de susținere pentru partenerul ei. Italianul i-a promis că o va cere în căsătorie, în cazul în care va câștiga X Factor.

citește și...