Neti Sandu, viața dincolo de lumina reflectoarelor. Ce nu știe lumea despre vedetă

07.10.2020, 15:46
Neti Sandu, viața dincolo de lumina reflectoarelor. Ce nu știe lumea despre vedetă
Neti Sandu, viața dincolo de lumina reflectoarelor. Ce nu știe lumea despre vedetă

Vedeta de televiziune Neti Sandu a oferit detalii mai puțin știute din viața sa dincolo de lumina reflectoarelor.

Pe Neti Sandu, toată lumea o știe din postura de prezentatoare a rubricii de previziuni astrologice de la Pro TV. Vedeta de televiziune a scos la iveală acum și câteva amănunte despre viața sa așa cum este aceasta dincolo de lumina reflectoarelor.

Neti Sandu a mărturisit, pentru revista Unica, că se ocupă singură de treburile gospodărești.

”Că nu mi-a făcut nimeni curat în casă, de când m-am mutat de la mama, de la 24 de ani. Și nici mâncare. Mi le fac singură pe toate, în ritmul meu!”, a dezvăluit Neti Sandu.

De asemenea, vedeta a afirmat și că este mare pasionată de pantofi.

”Îmi cumpăr tot timpul pantofi, așa e! Nu știu câte perechi am că dau tot timpul din ele. Nu știu nici care e cea mai scumpă pereche. S-ar putea să fie pantofii sport”, a mai spus ea.

Neti Sandu: ”Singura relație lungă din viața mea a fost cu serviciul”

Neti Sandu a vorbit și despre cariera sa, afirmând că sigura sa relație de durată a fost cea cu… serviciul.

”Așa s-au așezat pentru mine lucrurile. Singura relație durabilă din viața mea a fost cu serviciul, nu cu cariera. Nu mi se pare că fac carieră, ci pur si simplu mă duc zilnic la serviciu. Mi-am căpătat această notorietate prin simplul fapt că merg la serviciu. Acum, la această vârstă, realizez că serviciul a făcut parte din viața mea fără să fac ceva special în acest sens. Și serviciul m-a vrut pe mine. Am constatat, de curând, că singura relație lungă din viața mea a fost cu serviciul.

Din 1978, de 42 de ani, am această legătură. Calitățile acestea pe care le am – conștinciozitate, curiozitate, seriozitate -, toate s-au potrivit perfect la acest capitol. Poate totul s-a întâmplat și pentru că am ascendent în Fecioară, iar acestă zodie este preocupată mereu de planul profesional”, a mai declarat Neti Sandu pentru publicația menționată mai sus.

Despre pasiunea sa pentru astrologie, vedeta de la Pro TV a comentat:

”Am început să fiu atrasă de astrologie după ce am citit Oglinda constelată, a lui George Călinescu, și am început să răscolesc după cărți care să-mi explice misterele din acea carte. De abia dupa ’90 s-a putut, că până atunci era interzisă astrologia!”.

citește și...