Neti Sandu, mărturisiri emoționante din copilărie. “Mama nu a înțeles cine sunt”

24.03.2022, 21:51

Neti Sandu a suferit o traumă în copilărie. Celebra astroloagă a fost ținută din scurt de mama ei, cu care nu a avut o relație bună, din cauza faptului că cea care i-a dat naștere nu o înțelegea și încerca să se impună.

Neti Sandu a făcut dezvăluiri neașteptate la podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre copilărie și comportamentul mamei sale.

Influența pe care a avut-o mama ei asupra personalității sale a fost una puternică. Astroloaga a mărturisit că nu a fost niciodată înțeleasă de mamă, chiar dacă aceasta era o persoană extraordinară.

“Nu a înțeles cine sunt deloc”

,,Mama voia ca totul să fie executat perfect, bunicul era foarte exigent, el era figura centrală. Părinții ne dădeau ordine ce să facem, cum să facem.

Eu eram agresivă. Mama mă cataloga ca fiind rea, pentru că eram foarte vocală. Niciun argument nu ținea în fața mamei, asta a ținut până la sfârșit. Din păcate, ea nu ne-a înțeles pe noi deloc și nici noi nu am reușit să intrăm vreodată în capsula ei. Ea se mândra foarte tare cu mine.

Mă lăuda, dar nu a înțeles cine sunt deloc, văd că nu avea cum să înțeleagă, dar ea era nemaipomenită, însă așa era crescută.” , a mărturisit Neti.

“Bunicii erau penticostali”

Astroloaga a mărturisit că crescut în cultul penticostal, Bunicii acesteia erau penticostali, însă s-au confruntat cu numeroase probleme în comunism, din cauza faptului că Securitatea îi urmărea.

,,Bunicii erau penticostali de-o viață și cultul penticostal era pe strada noastră. Toată lumea trecea prin fața porții noastre când se ducea la Adunare.

Locuiam în Drumul Taberei spre Râul Doamnei, cartierul Tudor Vladimirescu. Ăsta era universul copilăriei mele, bunicii ocupau locul central în familie, cu o credința foarte mare în această religie. Li se dădea voie să creadă ce vor, dar erau foarte bine urmăriți.”, a declarat Neti Sandu.

citește și...