Neti Sandu dă detalii din viața sa. ”Nu puteam să mănânc, să dorm – să trăiesc, de fapt”

10.01.2022, 15:41
Neti Sandu dă detalii din viața sa. ”Nu puteam să mănânc, să dorm – să trăiesc, de fapt”
Neti Sandu dă detalii din viața sa. ”Nu puteam să mănânc, să dorm – să trăiesc, de fapt”

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii de previziuni astrologice de la postul de televizine pro TV, a făcut mărturisiri despre viața și cariera sa. Aceasta a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a ajunge la TV, dar a dat detalii și despre momentul dificil pruin care a trecut în plan sentimental, în urmă cu ani.”Nu puteam să mănânc, să dorm – să trăiesc, de fapt, a spus vedeta.

Neti Sandu, cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Adevărul. Aceasta a vorbit despre cariera sa, dar și despre viața personală, scoțând la iveală amănunte mai puțin știute. Aceasta a dezvăluit că înainte de a ajunge la Pro TV a lucrat timp de 18 ani ca bibliotecară. ”Timp de 18 ani am fost bibliotecară la un institut de proiectări, inginerie şi urbanism. Atunci îmi făceam treaba de specialitate şi, dacă îmi rămânea timp, citeam ce aveam eu nevoie pentru facultate. Asta a fost munca mea de bibliotecară: o muncă liniştită şi cu satisfacţii intelectuale”, a spus aceasta.

Neti Sandu a explicat și cum a ajuns să lucreze la Pro TV: ”La Pro TV am ajuns pentru că întâi am fost la Pro FM – un an, la emisiunea „Prieteni Pro FM, Salut!“, împreună cu George Mihăiţă, şi făceam horoscopul vedetelor. Florin Călinescu a venit o dată la emisiune şi a văzut că am o astrogramă în faţă şi vorbesc uitându-mă în ea despre câte o vedetă. Când a început matinalul la Pro TV, în ’95, m-au sunat înainte şi mi-au spus că domnul Florin Călinescu mă cheamă să dau probe. M-am prezentat şi am rămas – aşa am ajuns la Pro TV… Mi-a fost foarte greu să renunţ la serviciul la care mersesem 18 ani – pentru că aveam 38 de ani la vremea aceea – şi mă gândeam că e un post atât de nou şi eu nu am experienţă, iar toţi ceilalţi au vârsta de 18-20 de ani. Mă gândeam că au nevoie de mine la început, să lanseze emisiunea, şi credeam că vor găsi pe cineva tânăr care va fi potrivit în tabloul respectiv cu toţi ceilalţi. Timp de şase luni, veneam la emisiune şi, ulterior, plecam la bibliotecă. Până mi-au zis că trebuie să mă hotărăsc odată că nu mai merge aşa”, a mai spus vedeta TV.

Neti Sandu dă detalii din viața sa. ”Îmi aduc aminte cum zăceam de atâta suferinţă pentru că nu ştiam cum să ies din ea”

Neti Sandu, care a fost căsătorită timp de doi ani, a vorbit despre o relația sentimentală de lungă durată pe care a avut-o și care s-a încheiat chiar înainte de a începe să lucreze la Pro TV.

”A venit imediat, la două săptămâni după ce iubitul cu care stătusem 10 ani mă părăsise şi-mi lăsase o scrisoare de trei pagini şi a fost ca într-un coşmar totul. Nu puteam să mănânc, să dorm – să trăiesc, de fapt. Îmi aduc aminte cum zăceam de atâta suferinţă pentru că nu ştiam cum să ies din ea. Încercasem tot felul de metode de a mă resuscita ca să pot să-mi văd de treabă, dar lucrurile au fost în favoarea mea, pentru că era atât de nou totul la Pro TV că eram biciuită (în sensul bun) de noutăţile care apăruseră în viaţa mea şi, dintr-odată, absolut toată viaţa mi s-a schimbat. Odată cu ea a trebuit să mă reconstruiesc şi pe dinăuntru şi foarte greu am scăpat de suferinţa aceea pe care am dus-o foarte mulţi ani pe picioare. Pe de altă parte, am reuşit să fac ce era de făcut în noua ipostază în care mă aflam, dar nu cu toate pânzele în vânt, pentru că eram mult prea zdrobită. Puterea a venit din faptul că nu am considerat niciodată că Dumnezeu vrea să mă pedepsească, ci că vrea să-mi spună ceva. A trebuit să am răbdare ca să pot să înţeleg de ce s-au întâmplat toate lucrurile astea şi ce trebuie să fac – de aici a venit puterea ca să-mi revin şi să mă achit şi de obligaţiile de serviciu – care erau o plăcere – şi, atunci, m-am mobilizat din mers”, a mai dezvăluit Neti Sandu pentru sursa mai sus-menționată.

 

 

citește și...