Neti Sandu face confesiuni. ”Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie”

14.02.2021, 12:33
Neti Sandu face confesiuni. ”Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie”
Neti Sandu face confesiuni. ”Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie”

Neti Sandu s-a confesat. Vedeta a făcut declarații despre regretele pe care le are.

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii de previziuni astrale de la Pro TV, a făcut mărturisiri într-un interviu pentru okmagazine.ro. Aceasta a afirmat că regretă că a stat prea mult în suferință înainte de a apela la terapie de specialitate. ”Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu. Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu”, a declarat vedeta de la Pro TV.

”Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie”, a adăugat aceasta.

Neti Sandu, despre cele mai frumoase momente din viața sa

Neti Sandu a făcut declaerații și despre momentele favorabile din viața sa, când a simțit că i s-a schimbat destinul în bine.

”Când am intrat la facultate şi când am ajuns la ProTV, a afirmat Neti Sandu.

”Dar şi perioada cu fostul iubit a fost foarte bună, am stat zece ani împreună. Întâlnirea cu el pentru mine a contat foarte mult. Am asistat la lumea din care el făcea parte, cea a actoriei, iar eu, când am intrat în lumea de acum, cea a televiziunii, eram deja familiarizată, aveam scheletul care se împodobise din educaţia şcolară şi din mediul lor”, a completat vedeta.

Ce spune Neti Sandu despre cum va fi anul 2021

Neti Sandu a fost întrebată dacă în anul 2021 lumea se va întoarce la normalitate.

”Nu ştiu… Va fi o altfel de normalitate, pentru că oricum planetele îşi schimbă domiciliul, iar Saturn şi Jupiter s-au instalat încă de pe 19 şi 21 decembrie 2020 în Vărsător, care e zodia României. Pentru noi va fi o altfel de viaţă, cu altfel de reguli”, a explicat Neti Sandu.

”O să ne putem bucura, dar o să şi resimţim restricţiile de la Saturn. Este o combinaţie foarte ciudată, cu vibraţii foarte diferite. Zodia Vărsătorului, care e de dimensiuni înalte, Jupiter care e ofertant, spumos, bon vivant şi Saturn care este… marele auster! Ce normalitate să fie asta?!”, a încheiat ea.

citește și...