Neti Sandu, dezvăluiri despre familia sa. ”Nu a fost perfectă relația”

28.11.2022, 14:47
Neti Sandu, dezvăluiri despre familia sa. ”Nu a fost perfectă relația”
Neti Sandu, dezvăluiri despre familia sa

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii de previziuni astrologice de la postul de televizine Pro TV, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. Vedeta a vorbit despre viața sa de familie și despre relația pe care a avut-o cu părinții săi.  ”Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă perfectă”, a mărturisit vedeta.

Neti Sandu este cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV. În plan personal, Neti Sandu a fost căsătorită timp de doi ani.

În cadrul unu interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Neti Sandu a vorbit despre părinții săi și despre relația pe care a avut-o cu aceștia.

Neti Sandu, dezvăluiri despre familia sa. ”De fiecare dată când fac câte ceva, îmi dau seama că de acolo am calitatea asta”

Despre regretata sa mamă, Neti Sandu a declarat: ”Nu m-am gândit așa, pentru că ea știa foarte bine care era rolul ei, iar eu știam ce am de făcut. Nu cred că se punea problema că se mai putea face ceva și nu s-a făcut. Eu am făcut tot ce am putut în calitatea mea de copil, iar ea s-a depășit pe ea în a face totul. Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă perfectă”.


”Tata era foarte talentat. Toate calitățile de la el le-am moștenit, și eu, și sora mea. Era foarte emotiv, de aceea nu a putut să se manifeste, să-și pună în valoare calitățile, dar a fost un foarte bun transmițător. De fiecare dată când fac câte ceva, îmi dau seama că de acolo am calitatea asta. Sigur că-i regăsesc și pe mama sau pe bunicii mei în mine”.

citește și...