Neti Sandu, despre viața în cuplu. ”Eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu”

19.11.2022, 12:34
Neti Sandu, despre viața în cuplu. ”Eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu”
Neti Sandu, despre viața în cuplu

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii de previziuni astrologice de la postul de televizine Pro TV, a făcut mărturisiri în cadrul unu interviu. Vedeta a vorbit despre viața în cuplu și a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute. ”Știu sigur că, astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu”, a declarat Neti Sandu.

Neti Sandu este cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV. În plan personal, Neti Sandu a fost căsătorită timp de doi ani.

Vedeta a vorbit despre relația de ece an pe care a avut-o și viața de cuplu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Neti Sandu, despre viața în cuplu. ”El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor”

”Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie. Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața”, a mărturisit Neti Sandu.


”Știu sigur că, astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu. El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor. Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa. (…) Acum, privind înapoi, mă întreb cum de mi-a fost atât de ușor să stau 10 ani cu cineva… Acum mi se pare un sport extrem”, a mai spus vedeta de televiziune pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...