Neti Sandu, deranjată de site-urile care se folosesc de numele ei. ”Unii oameni îmi bat obrazul că le iau prea mult…. nu, eu nu vând nimic”

25.01.2021, 09:30
Neti Sandu, deranjată de site-urile care se folosesc de numele ei. ”Unii oameni îmi bat obrazul că le iau prea mult.... nu, eu nu vând nimic”
Neti Sandu, deranjată de site-urile care se folosesc de numele ei. Unii oameni îmi bat obrazul că le iau prea mult.... nu, eu nu vând nimic”

Neti Sandu s-a declarat deranjată de site-urile care se folosesc de numele său pentru a promova tot felul de lucruri legate de previziunile astrologice.

De-a lungul timpului, au apărut numeroase site-uri sau bloguri care s-au folosit de numele lui Neti Sandu pentru a promova horoscop, previziuni astrologice sau pentu a vinde diferite produse.  Neti Sandu a dezvăluit, pentru protv.ro,  că sunt ani buni de când primește mesaje din partea oamenilor fie pentru diferite întrebări, fie pentru a-și exprima nemulțumirea față de diferite produse puse la vânzare sub numele ei  sau pentru a întreba dacă vedeta se află în spatele acelor site-uri.

“Eu nu vând nimic, am un singur profil de Facebook și Instagram. Nu postez horoscopul zilnic sau prognoza anului pe niciun site sau pe blog. Sunt site-uri cu numele Neti Sandu, blog cu numele Neti Sandu, nu există așa ceva.  Există un horoscop Neti Sandu de când nici măcar nu aveam Facebook și funcționează în continuare nestingherit. Eu am devenit secretara acelor site-uri false doar pentru a spune că nu sunt eu acolo. Unii oameni îmi bat obrazul că le iau prea mult…. nu, eu nu vând nimic.  Horoscopul pe care îl prezint aici este doar pe site-ul Știrilor PRO TV”, a spus aceasta.

Ce meserie a avut Neti Sandu înainte de a deveni celebră

Neti Sandu, cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV, a dezvăluit care a fost meseria sa înainte de a cunoaște celebritatea.

Pe Neti Sandu toată lumea o știe grație rubricii Horoscop pe care o prezintă de ani de zile la Pro TV. Însă, puțini știu ce meserie a practicat aceasta înainte de a deveni cunoscută la Pro TV. Neti Sandu a dezvăluit că a fost bibliotecară. A lucrat, timp de 18 ani, la un institut de proiectări și arhitectură.

„Înainte să lucrez la PRO TV am fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. 18 ani. Și cu 25 la PRO fac niște ani”, a spus Neti Sandu într-un interviu pentru revista Viva.

Emoții mari la prima apariție la TV

Neti Sandu a apărut prima dată PRO TV la matinalul „Ora 7, Bună dimineața”, alături de Florin Călinescu.

Vedeta a mărturisit că a avut emoții teribile.

„Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul „Ora 7, Bună dimineața’. Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor. Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR”, a mai dezvăluit Neti Sandu pentru sursa mai sus-meționată.

citește și...