Nea Mărin se confruntă de multă vreme cu o problemă de sănătate gravă: ”Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge”

07.01.2022, 19:35

Nea Mărin se confruntă de multă vreme cu o problemă de sănătate pe care a moștenit-o de la mama sa. Artistul a făcut o mărturisire cutremurătoare. ”Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, a spus Nea Mărin. Care este boala de care suferă prezentatorul de televiziune.

Nea Mărin este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Puțini oameni cunosc problemele de sănătate cu care acesta se confruntă.

În momentul în care acesta filma ”Poftiți pe la noi”, coregraful de muzică populară a mărturisit că este foarte bolnav.

”Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge”

La vremea respectivă, una dintre vedetele care participau la emisiune era Bianca Drăgușanu, cea care a acuzat dureri mari de gât, panicându-se foarte tare.

Nea Mărin nu s-a lăsat impresionat de durerile vedetei și a mărturisit că el este mai bolnav decât ea.

„Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, a spus Nea Mărin la acea vreme.

Cu ce problema de sănătate se confruntă Nea Marin

Nea Mărin a descoperit că problema e în zona laringelui și a faringelui, drept urmare, nu a avut voie să vorbească șapte zile.

„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani.

El a adăugat că este nevoit să țină regim, subliniind că nu a mâncat carne de porc timp de 18 ani.

”Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, povestea Nea Mărin.

Nea Mărin, testat pozitiv pentru coronavirus

Nea Mărin a contactat virusul în timp ce filma pentru o emsiune. Totul s-a petrecut la mare, vedeta intrând în contact cu mai mulți fani.

„Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi. Eu, crezând că aceşti copilaşi nu sunt infectaţi, am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi”, a adăugat Nea Mărin.

 

citește și...