Nea Mărin, devastat de o scrisoare pe care a primit-o. Vedeta s-a abținut să nu plângă. ”Am presimțit. Gata, asta a fost”

02.02.2022, 13:15
Nea Mărin, devastat de o scrisoare pe care a primit-o. Vedeta s-a abținut să nu plângă. ”Am presimțit. Gata, asta a fost”
FOTO / Nea Mărin revine la TV cu ” Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”

Nea Mărin a primit o veste care l-a întristat extrem de tare. În cadrul emisiunii ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”, coregraful a povestit că a primit o scrisoare care anunță o veste tristă pentru fanii emisiunii, însă pe care intuia că urma să o afle. ”Am presimțit. Gata, asta a fost”, spune Nea Mărin. 

Coregraful  este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Nea Mărin, pe numele real  Marin Barbu, a devenit cunoscut pentru emisiunile sale “Poftiți pe la noi”, la care a avut mare succes. Multe vedete din showbiz au străbătut tara alături de celebrul dansator la emisiunea ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”

În cadrul emisiunii ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”, acesta a dezvăluit o veste tristă pe care a primit-o. Vedeta spune că a fost extrem de emoționată din momentul în care a văzut că a primit o scrisoare, presimțind ce urma să se întâmple.

Andrei Ștefănescu și Răzvan Babană: ”Zi, bre, cu voce tare, ce ai pățit”

Ulterior, Nea Mărin și-a făcut curaj să deschidă scrisoarea. Vestea pe care o primise, prin intermediul scrisorii, avea să îl facă pe coregraf să fie pe punctul de a izbucni în plâns. Cei care îi erau alături și așteptau cu sufletul la gură să afle ce mesaj se afla în scrisoare au fost Andrei Ștefănescu și Răzvan Babană.

Cei doi, Andrei Ștefănescu și Răzvan Babană, au insistat ca Nea Mărin să le dezvăluie ce s-a întâmplat: ”Zi, bre, cu voce tare, ce ai pățit, ce s-a întâmplat. A primit ceva rău. Dacă nu mai vorbește, e de rău. Dar zi, bre, cu voce tare, că ne bagi în sperieți!”, au spus Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

”Am presimțit. Gata, asta a fost”

Coregraful a ezitat timp de câteva secunde să împărtășească vestea tristă, însă și-a făcut curaj să le spună celor din jur că emisiunea ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!” se va încheia, în curând. Se pare că a fost ultima zi și ultima ediție din emisiunea lui Nea Mărin.

”Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, a spus Nea Mărin, potrivit A1.

Nea Mărin se confruntă de multă vreme cu o problemă de sănătate gravă

Nea Mărin se confruntă de multă vreme cu o problemă de sănătate pe care a moștenit-o de la mama sa. Artistul a făcut o mărturisire cutremurătoare.

În momentul în care acesta filma ”Poftiți pe la noi”, coregraful de muzică populară a mărturisit că este foarte bolnav. La vremea respectivă, una dintre vedetele care participau la emisiune era Bianca Drăgușanu, cea care a acuzat dureri mari de gât, panicându-se foarte tare.

Nea Mărin nu s-a lăsat impresionat de durerile vedetei și a mărturisit că el este mai bolnav decât ea.

„Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, a spus Nea Mărin la acea vreme.

Cu ce problema de sănătate se confruntă Nea Marin

Nea Mărin a descoperit că problema e în zona laringelui și a faringelui, drept urmare, nu a avut voie să vorbească șapte zile.

„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani.

El a adăugat că este nevoit să țină regim, subliniind că nu a mâncat carne de porc timp de 18 ani.

”Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, povestea Nea Mărin.

citește și...