Nativii care întârzie cel mai mult să-ți răspundă la mesaje. O fac foarte greu!

29.03.2022, 11:15
Nativii care întârzie cel mai mult să-ți răspundă la mesaje. O fac foarte greu!
Nativii care întârzie cel mai mult să-ți răspundă la mesaje. Răspund foarte greu!

Unele persoane răspund foarte rapid la mesajele pe care le primesc pe telefon sau pe rețelele de socializare, altele o fac foarte-foarte greu. Specialiștii în previziuni astrologice susțin că semnul astral sub care o persoană s-a născut influențează acest lucru. Zodiile despre care se spune că răspund cu mare întârziere la mesajele primite sunt: Vărsător, Balanță și Săgetător.

Despre nativii din zodia Vărsătorului se spune că detestă tehnologia. Nu le place să umble tot timpul cu telefonul după ei și nici să stea în fața ecranului unui computer. Pentru ei există lucruri mult mai importante în viață și îi bucură să fie în contact direct cu cei de care le pasă. Din acest motiv răspund foarte greu la orice fel de mesaj primit pe telefon sau pe rețelele de socializare.

Nativii care întârzie cel mai mult să-ți răspundă la mesaje. Balanțele sunt uituce

Și despre cei născuți sub semnul Balanței se spune că se numără printre nativii care răsund cu mare întârziere la mesajele pe care le primesc. Nu o fac din răutate sau pentru că nu au chef, ci pentru că sunt aiuriți și uită de ele. Cel mai indicat este să le scrieți din nou pentru a le aminti că așteptați un răspuns de la ei.

Nici nativilor din zodia Săgetătorului nu le place să rrăspundă rapid la mesajele primite pe telefon sau pe rețelele de socializare. O vorr face, dar în ritmul lor și doar atunci când au ei chef să facă conversație, altfel preferă să păstreze tăcerea.

 

citește și...