Cei mai somnoroși nativi din zodiac. Balanțele sunt în top

04.03.2021, 12:16
Cei mai somnoroși nativi din zodiac. Balanțele sunt în top
Cei mai somnoroși nativi din zodiac. Balanțele sunt în top

Nativii din trei zodii se remarcă prin faptul că dorm prea mult.

Specialiștii în astrologie susțin că nativii din trei semne astrale ies în evidență pentru că sunt cei mai somnoroși din întreg zodiacul.

Iată mai jos care sunt zodiile care au întotdeauna probleme cu somnul și tot ce își doresc este să poată dormi.

 

Berbecii sunt super epuizați, Balanțele nu suportă să fie trezite din somn, Săgetătorii obișnuiți să doarmă până la prânz

Persoanele născute sub semnul Berbecului sunt recunoscute ca fiind extrem de active și pline de energie. Însă, din cauză că își consumă toată energia în timp foarte scurt și sunt epuizați fizic de cele mai multe ori, sunt și foarte somnoroși. Ar dormi încontinuu, iar atunci când prind un pic de timp liber cu siguranță îl vor petrece dormind.

Nativii din zodia Balanței sunt în topul celor mai somnoroase semne astrale. Cel mai rău lucru pe care i-l poate face cineva unui nativ din zodia Balanței este să îl trezească dimineața devreme. Nu suportă acest lucru și dacă totuși se întâmplă, vor avea o dispoziție proastă pe parcursul întregii zile. Sunt atât de dornici să doarmă încât o vor face pe unde apucă, fie că este vorba de cinema, autobuz sau birou.

Despre persoanele născute în zodia Săgetătorului se spune că dorm întotdeauna până târziu. Nu se trezesc niciodată înainte de prânz, decât în cazul în care au ceva planificat ceva ce nu suportă amânare.  Nativii din zodia Săgetător se simt cel mai bine dacă se ocupă de activitățile pe care le au după prânz sau chiar noaptea.

citește și...