Nativii care frâng inima partenerului de cuplu. Rup relația fără să stea pe gânduri

02.03.2022, 14:06
Nativii care frâng inima partenerului de cuplu. Rup relația fără să stea pe gânduri
Nativii care frâng inima partenerului de cuplu. Rup relația fără să stea pe gânduri

Despre nativii din tre zodii spun specialiștii în previziuni astrologice că sunt predispuși să frângă inima partenerului de cuplu, fără nicio remușcare. Aceștia pot oricând să pună capăt unei relații, rănindu-și partenerul de viață. Cele trei zodii despre care se spune acest lucru sunt: Gemeni, Scorpion și Berbec.

Nativii din zodia Gemeni sunt predispușui la a frânge inima partenerului de cuplu. Chiar dacă au o relație de lungă durată, dacă se simt atrași de o altă persoană nu vor ezita să rupă relația cu partenerul stabil pentru a-și vedea mai departe de viață fix așa cum dorește, fără să-i pese că acest comportament va aduce multă suferință pentru cel care i-a fost partener de cuplu.

Chiar dacă sunt rugați să se mai gândească, aceștia nu se vor uita niciodată înapoi.

Nativii care frâng inima partenerului de cuplu. Scorpionii rup relația dacă se simt neînțeleși

Cei născuți sub semnul Scorpionului au tendința de a pune capăt unei relații amoroase de lungă durată dacă se simt neînțeleși. În loc să discute cu partenerul de cuplu, preferă să plece fără să dea explicații, provocând multă durere celui cu care a format un cuplu.

Și despre nativii din zodia Berbec se spune că frâng cu ușurință iunima partenerului de cuplu. Sunt extrem de răzbunători în amor și dacă se simt în vreun fel răniți vor căuta răzbunare în cel mai urât mod, rănindu-și partenerul de cuplu cu comportamentul lor. ASbia după ce simt că s-au răzbunat vor pune capăt relației respective.

citește și...