Cei mai fragili nativi din zodiac. Scorpionii, printre aceștia

13.12.2021, 12:29
Cei mai fragili nativi din zodiac. Scorpionii, printre aceștia
Cei mai fragili nativi din zodiac. Scorpionii, printre aceștia

Specialiștii în astrologie afirmă că unii nativi sunt foarte fragili.  Foarte sensibili și delicați, acești nativi pot fi foarte ușor răniți de cei cu care vin în contact, care îi pot ataca în punctele lor slabe. Zodiile despre care experți în astrologie susțin că sunt extrem de fragile sunt: Scorpion, Rac, Pești și Fecioară.

Deși la prima vedere pot părea foarte duri, nativii din zodia Scorpion sunt, în realitate, persoane fparte fragile și foarte sensibile. Se emoționează din cele mai mici lucruri și pot ajunge să plângă din nimic. Acest lucru îi face foarte vulnerabili în fața celorlalți, care pot profita de sensibilitatea lor pentru a-i ataca în punctele slabe.

Și despre nativii din zodia Racului se spune că sunt fragili și sensibili. Sunt afectați de orice problemă a celor dn preajma lor și pun la suflet orice lucru, oricât de neînsemnat ar fi acesta, ceea ce îi face vulnerabili în fața celorlalți.

Cei mai fragili nativi din zodiac. Peștii cedează foarte ușor sub presiune

Despre nativii din zodia Pești se spune că sunt foarte sensibili și cedează foarte ușor sub presiune, ceea ce îi face să pară extrem de vulnerabili pentru cei cu care vin în contact. Au dificultăți în a-și controla stările și emoțiile, lăsându-se foarte ușori cuprinșți de tristețe, dezamăgire și chiar furie. Adeseori sunt împovărați de lucrurile care se întâmplă în preajma lor și nu reușesc decât foarte greu să depășeasc ă situațiile dificile.

Nativii din zodiia Fecioarei sunt și ei sensibili și fragili și pot fi răniți cu foarte mare ușurință. Sunt dărâmați total atunci când au probleme sau când cineva îi critică, punând la suflet orice vorbă aruncată la întâmplare.

citește și...