Natașa Raab, schimbată radical după moartea soțului. Actrița a ajuns de nerecunoscut

28.07.2020, 11:39
Natașa Raab, schimbată radical după moartea soțului. Actrița a ajuns de nerecunoscut
Natașa Raab, schimbată radical după moartea soțului. Actrița a ajuns de nerecunoscut

Natașa Raab este una dintre cele mai bune actrițe din România, însă moartea soțului și boala de care suferă au doborât-o. De ceva timp, aceasta s-a retras de pe micul ecran, iar recent a împlinit 67 de ani.

În ultimii ani, Natașa Raab a fost căutată pentru diverse producţii de teatru şi televiziune și a făcut reclamă la produse lactate. Din păcate, vremurile bune au apus pentru actriță, care acum a ajuns de nerecunoscut.

A împlinit 67 de ani

Pe 15 iulie, Natașa Raab a împlinit 67 de ani și a publicat câteva imagini cu ea pe rețelele de socializare. Fanii acesteia au avut un șoc când au văzut-o. Actrița din serialele precum “Inimă  de ţigan” și “Regina” este total schimbată și vizibil slăbită.

În urmă cu câteva luni, Natașa povestea că suferă despre o boală autoimună care îi afectează funcțiile creierului.

‘Am o boală autoimună care îmi afectează creierul, vorbirea, sunt foarte amețită. Nici nu îmi vine să cred când mă uit la pozele alea pe care le afișați’, a spus actrița, potrivit Spynews.

De asemenea, actrița a suferit enorm după ce soțul ei, medicul Val Guțul, a decedat. Natașa Raab mărturisea că nu vrea să mai trăiască şi nu mai are pentru cine lupta.

Nu a putut să aibă copii

‘Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit’, spunea actrița pentru Click!

În plus, actrița nu a putut avea copii, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul.

‘Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie Imediat după aceea a venit moda cu inseminările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini’, povestea actriţa în 2017, la premiile Gopo.

citește și...