Actița Natașa Raab are probleme de sănătate. ”Am o boală autoimună care îmi afectează creierul”

18.03.2020, 09:38
Actița Natașa Raab are probleme de sănătate. ”Am o boală autoimună care îmi afectează creierul”
Actița Natașa Raab ae probleme de sănătate. ”Am o boală autoimună care îmi afectează creierul”

Actrița Natașa Raab, în vârstă de 66 de ani, se confruntă cu o mare problemă de sănătate. Aceasta a dezvăluit că suferă de o boală autoimună.

Natașa Raab este o renumită actriță din România. De asemenea, vedeta este cnoscută și dintr-o celebră reclamă la produse lactate unde o interpretează pe Coana Chiva.

Renumita actriță are probleme de sănătate. Într-o intervenție telefonică la emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena Stars, Natașa Raab a mărturisit că suferă de o boală autoimună, care îi afectează funcțiile creierului.

„Am o boală autoimună care îmi afectează creierul, vorbirea, sunt foarte amețită. Nici nu îmi vine să cred când mă uit la pozele alea pe care le afișați”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro.

A vorbit și despre pandemia de coronavirus

La aceeași emisiune, Natașa Raab a vorbit și despre pandemia de coronavirus care afectează România. Ea le-a cerut românilor să respecte sfaturile medicilor și să aibă credință în Dumnezeu.

„Acum țara noastră trece printr-o mare încercare și vă rog pe toți, din sufletul meu, vă rog frumos ascultați de sfaturile medicilor și nu vă luați după știri false. Adevărul este că nu am văzut vremuri atât de grele. E îngrozitor, cred că ne-a pedepsit Dumnezeu. Vă rog din toată inima la fiecare oră să vă rugați frumos cătred Divinitate ca să ne ocrotească. Oricum suntem mult mai bine dcecât alte țări”, a adăugat actrița.

citește și...