Natalia Duminică, antrenamente în pași de dans ”Splash! Vedete la apă”

10.08.2021, 13:18
Natalia Duminică, antrenamente în pași de dans ”Splash! Vedete la apă”
Natalia Duminică, antrenamente în pași de dans ”Splash! Vedete la apă”

Când dansul e un stil de viață, orice faci este pe ritm de muzică.  Acesta este și cazul Nataliei Duminică, dansatoarea care a acceptat provocarea de a participa la ”Splash! Vedete la apă”. Show-ul respectiv va avea premiera în data de 21 și 22 august 2021, de la ora 20.00, la postul de televiziune Antena 1.

Până la salturi spectaculoase în apă, Natalia Duminică a intrat în bazinul de la Bacău cu piruete și pași de dans. Simpatica dansatoare a exersat chiar coregrafii alături de ceilalți concurenți și a încercat să îmbine pasiunea ei pentru dans cu antrenamentele de la ”Splash! Vedete la Apă”. Astfel, pentru seara cea mare, prestația Nataliei Duminică se anunță una cu adevărat spectaculoasă și plină de grație.

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Noul sezon ”Splash! Vedete la apă” începe în data de 21 august

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul ”Splash! Vedete la apă”, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1! De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală.

citește și...