Nașa fiicei lui Aurelian Preda, dezvăluiri despre viața secretă a artistului de muzică populară

28.10.2019, 16:02

Au trecut 3 ani de la moartea lui Aurelian Preda, însă continuă să iasă la iveală dezvăluiri șocante despre regretatul solist de muzică populară.

Nașa fiicei lui Aurelian Preda, dezvăluiri despre viața secretă a artistului de muzică populară

Nașa fiicei adoptive a lui Aurelian Preda, Meri Stipo, a aruncat bomba și a mărturisit că artistul și-a ‘înscenat’ anumite probleme medicale doar pentru a strânge bani ca să meargă la Viena.

În realitate, se pare că acesta frecventa saunele și cluburile de lux. Femeia, care se află acum în Italia, a vorbit în cadrul emisiunii ‘Acces Direct’, printr-o intervenție telefonică.

‘Aurelian a inventat operații la cap, operații la spate, operații la stomac, operații peste tot… Să strângă bănișori, să meargă la Viena, în cluburi și în saune. Da, printre ”tratările” lui existau și saune. 

Boală… la boală… Era și distracție!… Distracție cu partea din România, distracție cu partea din Viena!’, a declarat aceasta.

De asemenea, Meri Stipo a mărturisit că solistul a decedat din cauza unei boli care i-ar fi afectat imunitatea.

Pe de altă parte, fiica adoptivă a acestuia, Anamaria Rosa Preda, a mărturisit că nu știa despre aceste lucruri: ‘Nu, nu știam! Am mai auzit, dar nu am nici o certitudine!’

Sursa: Wowbiz
citește și...