Nadia Comăneci, Stela Enache, Cocuța și Bogdan Boantă, invitați speciali la ”Next Star”

25.06.2021, 11:29
Nadia Comăneci, Stela Enache, Cocuța și Bogdan Boantă,  invitați speciali la ”Next Star”
Nadia Comăneci, Stela Enache, Cocuța și Bogdan Boantă, invitați speciali la ”Next Star”

Invitați speciali la emisiunea ”Next Star” din această sâmbătă, la postul de televiziune Antena 1. Concurenții vor avea parte de o surpriză. La talent show-ul prezentat de Dan Negru își vor face apariția vedete precum marea gimnastă Nadia Comăneci, cântăreațaStela Enache și dansatorii și coregrafii Cocuța și Bogdan Boantă.

Talent show-ul ”Next Star” continuă cu o nouă ediție și cu cei mai talentați copii ai României, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1. De această dată, micuții concurenți vor avea parte la rândul lor de surprize atunci când vor avea ocazia să se întâlnească față în față cu idolii lor.

Rând pe rând, Stela Enache, Nadia Comăneci și Cocuța și Bogdan Boantă își vor face apariția pentru a-i susține pe micuți și pentru a-i încuraja să lupte în continuare pentru visurile lor și pentru a deveni nume cunoscute în muzică, gimnastică sau dans contemporan.

”Next Star”, în fiecare sâmbătă la Antena 1

În fiecare sâmbătă seara, de la ora 20:00, la Antena 1, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare.

Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

„Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei Next Star. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit! Ne revedem în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a declarat Dan Negru, moderatorul emisiunii ”Next Star”.

citește și...