N-o să crezi câte afaceri a avut până acum Brigitte Pastramă. Și-a încercat norocul în tot felul de domenii!

20.02.2020, 09:38
N-o să crezi câte afaceri a avut până acum Brigitte Pastramă. Și-a încercat norocul în tot felul de domenii!
N-o să crezi câte afaceri a avut până acum Brigitte Pastramă. Și-a încercat norocul în tot flul de domenii!

Brigitte Sfăt, actuala soție a lui Florin Pastramă, a avut dintotdeauna inițiativă și a vrut să fie propriul ei angajat. Vedeta a dezvăluit câte afaceri a avut până în prezent.

Brigitte și Florin Pastramă fac bani în prezent cu o șaormerie pe care au deschis-o în zona Fundeni din Capitală. Aceasta este prima afacere pe care cei doi o au împreună. Însă, de-a lungul anilor, Brigitte a mai avut numeroase afaceri, opt la număr, după cum a afirmat bruneta la emisiunea ”Răi da’ buni”, de la postul de televiziune Antena Stars.

“Prima afacere a fost un restaurant. Un restaurant la Timişoara care este închis în momentul de faţă. Mai am încă spaţiul. Am avut două cluburi în tinereţe, apoi un salon de înfrumuseţare, iar aici în Bucureşti prima dată un teren sintetic de fotbal, apoi un castel de evenimente pentru petreceri de copii, apoi un magazin de haine pe care l-am închis şi o firmă de logistică şi uite acum împreună cu Florin primul nostru business împreună, pentru că am renovat aici spaţiul lui”, a explicat Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

Brigitte și Florin Pastramă vor neapărat un bebeluș

Florin Pastramă a dezvăluit, la aceeași emisiune, că el și soția sa își doresc foarte mult un copil împreună.

“Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine. Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii”, a declarat Florin Pastramă, conform sursei mai sus-menționate.

Pe 27 mai 2019, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc în data de 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei

citește și...