Mugur Mihăescu, atac la românii care au luat cu asalt magazinele. „E mai uşor să ai cămara plină dacă vine bomba”

15.03.2022, 22:38

Mugur Mihăescu a izbucnit pe Internet şi critică pe românii care au luat cu asalt benzinăriile şi magazinele.  Actorul  consideră că nu este ok ceea ce se întâmplă, astfel că nu s-a abținut nici de data aceasta. ”Uităm, dar ne este frică în continuare, luăm cu asalt magazine, benzinării, hârtia igienică dispare. benzina dispare” , a spus artistul.

Actorul precizează că oamenii au uitat foarte repede ceea ce au trăit în ultimii doi ani şi anume răspândirea Covid-19, care a dus la pandemie.   Mugur Mihescu a fost unul dintre actorii afectați de pandemia de Covid-19.

Artistul a precizat că aceeași situație s-a întâmplat și atunci când a venit pandemia în România, mii de români făcând cozi la hârtie igienică

”Uităm, dar ne este frică în continuare

„Mă oftic rău că Putin a atacat Ucraina, vă spun foarte sincer. Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin, pentru că a adus alături de acest atac uitarea. Uitarea că, înainte doar cu doi ani, am fost atacaţi de aici, din interior, nu am avut nevoie de niciun idiot care să intre cu tancurile peste noi. Uitarea că, în ultimii doi ani de zile, economiile au fost prăbuşite. Uitarea că Statele Unite au tipărit 20% din masa lor monetară totală, deci de-a lungul existenţei lor, 20% au tipărit-o acum, ultimii doi ani. Şi uitarea mai multor şi mai multor lucruri. Că scumpirea a început înainte de a ataca idiotul ăsta Ucraina. Uităm, dar ne este frică în continuare, luăm cu asalt magazine, benzinării, hârtia igienică dispare. benzina dispare. Pentru că e mult mai uşor, nu-i aşa, să ai cămara plină dacă vine bomba. Uităm cum s-a răspândit virusul, de la nişte laboratoare, care cercetau, în beneficiul nostru, al tuturor, nişte chestii biologice„, a spus Mugur Mihăescu, potrivit unui video pe TikTok.

Teo Trandafir l-a întrrebat recent pe Mugur Mihăescu dacă a suferit pierderi financiare în contextul pandemiei de COVID-19, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară.

Vedeta a mărturisit că el personal nu a pierdut bani în pandemie, însă firma pe care o deține, da.

Afacerile lui Mugur Mihăescu, afectate pe perioada pandemiei

„În pandemie, eu personal, Mugur, nu am pierdut. Firma, da, a pierdut. Firma este a mea, dar e persoană juridică. Trebuie să ne dezbărăm de obiceiul de a zice dacă pică patronul, pică firma. Un business corect îl dezvolți astfel încât persoana aia juridică să trăiască și fără tine, după ce crapi tu sau dacă ție ți se întâmplă ceva”, a explicat Mugur Mihăescu.

citește și...