Mugur Mihăescu a dat lovitura în afaceri! Actorului îi merge de minune după pandemie. Încasează sume uriașe

31.10.2022, 21:36
Mugur Mihăescu a dat lovitura în afaceri! Actorului îi merge de minune după pandemie. Încasează sume uriașe
Mugur Mihăescu a dat lovitura în afaceri! Actorului îi merge de minune după pandemie. Încasează sume uriașe

Mugur Mihăescu a demonstrat că nu se pricepe doar la actorie, ci și la afaceri. Celebrul ”Garcea” a știut să-și investească banii, după ce nu a mai jucat în Vacanța Mare, unul dintre cele mai de succes seriale de comedie de la noi. Cu toate că în urmă cu doi ani se plângea că pandemia i-a adus pierderi financiare uriașe, iată că acum se laudă cu câștiguri impresionante. 

Mugur Mihăescu deține trei pub-uri în Centrul Vechi din Capitală care îi aduc bani frumoși. Deși industria Horeca a avut de suferit în timpul pandemiei de coronavirus, actorul culege roadele acum. În prezent, Mugur Mihăescu are 70 de angajați, printre are și 17 cetățeni din Bangladesh.

Afacerile lui Mugur Mihăescu merg de minune

În acest moment, afacerile sunt cele care îi aduc venituri mari lui Mugur Mihăescu, după ce în pandemie a pierdut circa două milioane de euro.

„La noi s-au nimerit persoane din Bangladesh, atunci când am încheiat contractul cu diverse firme care aduc forță de muncă din străinătate. Din totalul celor 70 de angajați, de care dispunem în prezent, 17 sunt din Bangladesh, bărbați și femei, a spus Mugur Mihăescu pentru impact.ro.

„Nu poți judeca un popor după 17 indivizi, pe care-i poți întâlni într-un anume moment al vieții tale. Mi se par niște oameni obișnuiți, cu bune și cu rele, asemenea nouă întru totul. Nu m-ar mira deloc dacă unii dintre ei s-ar gândi sau se gândesc deja că nu mai au prea mult de stat prin România, fiindcă gândul le zboară către alte zări, cum ar fi Germania sau alte țări din vest. În fond, sunt total de înțeles!”, a mai precizat acesta.

A făcut bani frumoși la Vacanța Mare

Într-un interviu acordat lui Denise Rifai, Mugur Mihăiescu mărturisea că a pus deoparte bani pentru zile mai grele, dar s-a și distrat în perioada în care era la Vacanța Mare.

„Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi și cheltuiam. Îi luam cu noi în mormânt?! Mi-am făcut visele la 30 și ceva de ani, cu mașini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiți-vă viața, rămâneți cu amintirile!

Ne-am gândit și la zile negre, am pus ceva deoparte. Advertising-ul a generat zeci de milioane de euro. De ce să fii sărac?! Puteam să plec să stau ca pașa în toate țările, dar am rămas aici. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut face pasul ăsta să plec, să trăiesc în altă țară”, a mărturisit actorul.

citește și...