Motivul real pentru care Iulia Vântur a plecat din România: „Eu am devenit adult în India”

20.11.2022, 09:52
Motivul real pentru care Iulia Vântur a plecat din România: „Eu am devenit adult în India”
Motivul real pentru care Iulia Vântur a plecat din România: „Eu am devenit adult în India”

Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit motivul pentru care a ales să plece în India. Avea doar 31 de ani când a decis să părăsească țara natală. Într-un interviu pentru revista VIVA, blondina a vorbit despre viața într-o țară străină, deși acolo și-a întâlnit marea iubire, pe actorul Salman Khan. 

Iulia Vântur, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, a plecat prima dată în India pentru o vacanță. Ulterior, ea a decis să se mute definitiv acolo, cu toate că părinții ei s-au opus și nu au susținut-o în demersul ei.

De curând, într-un interviu acordat pentru VIVA, ea a dezvăluit că motivul plecării în India nu a fost dragostea pentru Salman Khan. Ea a vrut să se reinventeze, iar în România nu putea pentru că deja avea un statut.

De ce a părăsit Iulia Vântur România pentru India

„Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea „rangoli”, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India!”, a mărturisit Iulia Vântur într-un interviu pentru revista VIVA!

Ea a mai dezvăluit faptul că mutarea ei în India nu s-a produs dintr-o dată, ci treptat.

A vrut să se reinventeze

„Nu mi-am luat într-o zi toate hainele și am plecat, a fost o tranziție, un proces treptat. Nu știam exact la ce să mă aștept, simțeam că vreau să încerc, că acolo vreau să fiu și, chiar dacă am avut momente de teamă sau îndoială, am mers mai departe. Viața le-a aranjat astfel încât și după atât de mulți ani sunt încă aici.”, a mai spus Iulia Vântur.

„Când trăiești pentru mulți ani într-o imagine publică, începi să pierzi contactul cu ține însăți. În India, am fost nevoită să revin la mine, tocmai pentru că nu aveam deja o identitate în acea țară sau mi se atribuia o identitate care nu avea absolut nicio legătură cu mine, născută doar din speculații. În India, nu am mai avut statutul, imaginea, mediul cunoscut, a trebuit să mă reinventez într-un fel. De la un capăt la altul. În India, am învățat valoarea lucrurilor pe care le am deja, tocmai pentru că am avut senzația că le-am pierdut. Nu am pierdut nimic, totul s-a adăugat.”, a mai conchis fosta vedetă PRO TV.

citește și...