Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă tocuri. ”Am înnebunit dând explicaţii tuturor cucoanelor care mă vor pe stiletto”

05.03.2021, 13:36
Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă tocuri. ”Am înnebunit dând explicaţii tuturor cucoanelor care mă vor pe stiletto”
Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă tocuri. ”Am înnebunit dând explicaţii tuturor cucoanelor care mă vor pe stiletto”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a explicat care este motivul pentru care nu poartă încălțăminte cu toc.

Teo Trandafir este adepta unui stil vestimentar cât mai comod. Prezentatoarea de la Kanal D are o slăbiciune pentru bocanci, pe care îi portă în mod frecvent. Aceasta a explicat care este motivul pentru care nu poartă tocuri.

”Port bocanci pentru că este conform legii, pentru că nu mă împiedică nimeni să fac asta. La un moment dat, în timpul perioadei de izolare, am făcut curăţenie şi am reuşit să cad pe scări, distrugându-mi o articulaţie. Asta nu interesează pe nimeni, oamenii sunt mult prea preocupaţi să mă injure pentru bocanci, decât să mă întrebe ”s-a întâmplat ceva de nu mai poţi purta toc?”. Nu interesează pe nimeni… pe ei îi interesează să te îmbraci cum vor ei. Am înnebunit dând explicaţii tuturor cucoanelor care mă vor pe stiletto”, a spus Teo Trandafir, potrivit okmagazine.ro.

Ce ar schimba Teo Trandafir la ea

Într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro, Teo Trandafir a fost întrebată ce ar schimba la ea din punct de vedere fizic. ”Mi-aş pune gene, dar n-am răbdare să le demachiez într-un anumit fel şi să mă duc o dată pe lună la întreţinere. Mi-ar plăcea să-mi pun sâni, dar mi-e frică de anestezia generală, aşa că stau în banca mea. Mi-ar plăcea să port din nou tocuri, dar este imposibil deocamdată, din cauza unui accident domestic. Mi-ar plăcea să am cu 20 de ani mai puţin şi să fiu fără 30 de kilograme în plus”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

Vedeta a mărturisit că trăiește cu temera de a nu acumula din nou kilograme în plus după ce a slăbit foarte mult. ”E o teamă care nu mă părăseşte niciodată, pentru că ştiu ce am trăit şi m-am obişnuit cu binele după opt ani. Aş face orice să nu revin la greutatea de dinainte. Spaima asta nu m-a părăsit niciodată”, a afirmat Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu foarte mulți ani.

citește și...