Motivul pentru care Sarah, fiica Anamariei Prodan a ajuns pe mâna medicilor. Ce spune impresara

03.01.2021, 10:51
Motivul pentru care Sarah, fiica Anamariei Prodan a ajuns pe mâna medicilor. Ce spune impresara
Motivul pentru care Sarah, fiica Anamariei Prodan a ajuns pe mâna medicilor. Ce spune impresara
Sarah Dumitrescu, una dintre fiicele Anamaria Prodan, a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a explicat ce s-a întâmplat.

Sarah, în vârstă de 20 de ani, a postat recent în mediul online o imagine din spital, cu puțin timp înainte de a fi dusă în sala de operații. Sarah Dumitrescu a mai suferit o intervenție chirurgicală, în urmă cu câteva luni, după o accidentare în timpul unui meci de baschet. Sarah Dumitrescu a debutat pe data de 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA – ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

Anamaria Prodan a explicat, pentru impact.ro, care a fost motivul pentru care fiica sa cea mică a ajuns la spital. „Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată mai bine decât cel nou. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul. Acum 3 săptămâni, în timpul meciului, a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are o familie fericită alături de Laurențiu Reghecampf

 

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Anamaria Prodan a dezvăluit că relația ei cu Laurențiu Reghecampf a început în momentul în care acesta și fosta lui soție nu mai aveau nicio legătură, astfel că nu ea a fost motivul pentru care antrenorul de fotbal a decis să pună capăt primului mariaj.

„Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod. Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost da răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a explicat impresara la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

citește și...